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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | ene-2001 | Detection of squalene in alpha-fetoprotein and fetal serum albumin from bovine | Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Moreno, R.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Copado, M. A.; Rodríguez-Burgos, A. | artículo |
openAccess | | 30-dic-1996 | Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativo | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-oct-1995 | Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativo | Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess | | 30-ago-1997 | Determinación de esteroles y dialcoholes triterpénicos en aceite de oliva mediante separación de la fracción por cromatografía líquida de alta eficacia y análisis por cromatografía de gases. Estandarización del método analítico | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; García Moreno, Josep | artículo |
closedAccess | | 2002 | Determination of esters of fatty acids with low molecular weight alcohols in olive oils | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess | | 2016 | Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oils | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2021 | Determination of Vegetable Oils in Olive Oil Mixtures Using a Stepwise Strategy Based on H-1-Nmr Fingerprinting and Pattern Recognition | Alonso-Salces, Rosa María; Berrueta, Luis Ángel; Quintanilla-Casas, Beatriz; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Tres, Alba; Asensio-Regalado, Carlos; Viacava, Gabriela Elena; Poliero, Aimará Ayelen; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallo, Blanca | artículo |
closedAccess | | 2007 | Dietary oleic and palmitic acids modulate the ratio of triacylglycerols to cholesterol in postprandial triacylglycerol-rich lipoproteins in men and cell viability and cycling in human monocytes | López Martín, Sergio ; Bermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pacheco, Yolanda M. CSIC ORCID; López-Lluch, Guillermo CSIC ORCID CVN ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Villar, José; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2-jul-2020 | Editorial: Proceedings of Olivebioteq 2018 – Olive Management, Biotechnology and Authenticity of Olive Products | Fernández Luque, José Enrique CSIC ORCID ; Díaz-Espejo, Antonio CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 26-ene-2001 | Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive Oils | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
closedAccess | | 1-dic-2012 | Fatty acid alkyl esters presence in olive oil vs. organoleptic assessment | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | mar-2016 | Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameter | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 24-may-2022 | Fatty acid ethyl esters (FAEE) in virgin olive oil: A shorter and full validated approach as an alternative to the EU Official Method | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Brereton, Paul; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Fatty Acid Ethyl Esters in Virgin Olive Oils: In-House Validation of a Revised Method | Palagano, Rosa; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Cevoli, Chiara; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia | otro |
openAccess | | 14-jul-2020 | Fatty Acid Ethyl Esters in Virgin Olive Oils: In-House Validation of a Revised Method | Palagano, Rosa; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Cevoli, Chiara; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia | artículo |
closedAccess | | 2021 | Food Safety | Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Abad Holgado, Esteban CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; García Suárez, María Pilar CSIC ORCID ; Gómara, Belén CSIC ORCID ; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Ramos Rivero, Lourdes; Vélez-Pacios, Deni | capítulo de libro |
openAccess | | 25-oct-2023 | Functional Characterization of Four Olive Squalene Synthases with Respect to the Squalene Content of the Virgin Olive Oil | Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Muñoz-Ocaña, Cristina; Posada, Pilar; Sicardo, M. Dolores CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-dic-2019 | Glyceridic and Unsaponifiable Components of Microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) Edible Oils | Chasquibol, Nancy A.; Gallardo, Gabriela; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Trujillo, Diego CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-feb-2021 | Ilegal blends between olive and soft deodorized oils (2021) | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 30-jun-2003 | Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatography | Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |