English   español  

Navegación por Autor rp11926

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 45 a 64 de 88 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostP_2018_JSFA_V98_P4653.pdf.jpg1-sep-2018Influence of iron redox state on black ripe olive processingGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_LWT_2015_V55_P403.pdf.jpg2014Influence of olive tree irrigation and the preservation system on the fruit characteristics of Hojiblanca black ripe olivesGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccess17-sep-2019Influence of organic acids on the hydrolysis of oleuropein.Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2020Influence of the type of alkali on the processing of black ripe olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_IJFST_Influence.pdf.jpg27-jul-2020Influence of the type of calcium salt on the cation absorption and firmness of black ripe olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessInfluencia_PGarcía_2022.pdf.jpg19-oct-2022Influencia de la impregnación al vacío sobre las propiedades físicas de aceitunas negras oxidadas elaboradas a escala industrial.García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID póster de congreso
openAccessInhibition polyphenol plantarum.pdf.jpgene-1993Inhibition of Lactobacillus plantarum by polyphenols extracted from two different kinds of olive brineRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Insights into the processing of Spanish natural olivesBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessdic-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_LWTFoodSciTechnol_V79_P252.pdf.jpg2016Lactobacillus pentosus is the dominant species in spoilt packaged Aloreña de MálagaRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgabr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023_12_4037.pdf.jpg6-nov-2023New and Rapid Analytical Method Using HPLC-MS Detection for Acrylamide Determination in Black Ripe OlivesBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018New developments in table olive debitteringBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessWO2011121164A1.pdf.jpg6-oct-2011Olive preserving compositions with antifungal activityBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Optimisation olive debittering by oleuropein oxidationBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2017_JFoodSci_V82_P2078.pdf.jpg10-ago-2017Optimization of Ripe Olive Processing with a Single Lye TreatmentBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-feb-2021Packing black ripe olives in acid conditionsRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo