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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess621.pdf.jpg30-dic-2009A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oilsLeón Camacho, Manuel CSIC ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1997Olive oil normalizes the altered distribution of membrane cholesterol and Na+-Li+ countertransport activity in erythrocyte of hypertensive patientsMuriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Guerrero, Aurora; Montilla, Cinta; León Camacho, Manuel CSIC ; Villar, Joséartículo
openAccessPostP_2020_FoodBiosc_V36_100624.pdf.jpgago-2020Physico-chemical characterisation of Capparis scabrida seed oil and pulp, a potential source of eicosapentaenoic acidAbreu-Naranjo, Reinier; Ramirez-Huila, Wagner Nolasco; Reyes Mera, Jorge Julio; Banguera, Derwin Viafara; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessES2772803A1.pdf.jpg8-jul-2020Procedimiento para el aislamiento de la fracción insaponificable de aceites o grasas mediante extracción líquida soportadaPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC solicitud de patente
openAccess1045.pdf.jpg30-dic-1994Recomendaciones para la aplicación de algunos métodos analíticos incluidos en el reglamento CEE 2568/91 relativo a las características de los aceites de oliva y de orujo de olivaLeón Camacho, Manuel CSIC ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Reduced tillage as an alternative to no-tillage under Mediterranean conditions: A case studyLópez Garrido, Rosa CSIC; Madejón, Engracia CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCIDartículo
openAccessTrans.pdf.jpg30-mar-2007Revisión de los niveles de acidos grasos trans encontrados en distintos tipos de alimentosGriguol, Viviana; León Camacho, Manuel CSIC ; Vicario, Isabel M.artículo
openAccessfoods-10-02019-v3.pdf.jpg27-ago-2021SLE Single-Step Purification and HPLC Isolation Method for Sterols and Triterpenic Dialcohols Analysis from Olive OilLeón Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Sterol, aliphatic alcohol and tocopherol contents of Quercus ilex and Quercus suber from different regionsRabhi, Faten; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Tlili, Nizar; Boukhchina, Sadok; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessGrasasYAceites_64_4_e166.pdf.jpgoct-2016Study of volatile alcohols and esters from the subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool for predicting the dry-curing timNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Gallardo, E.; León Camacho, Manuel CSIC artículo
closedAccess2012Subcutaneous fat triacylglycerols profile from iberian pigs as a tool to differentiate between intensive and extensive fattening systemsGallardo, Emerenciana CSIC; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Pablos, Fernando; Jurado, J. Marcos; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccess1057.pdf.jpg30-dic-2010A tentative characterization of volatile compounds from Iberian Dry-Cured Ham according to different anatomical locations. A detailed studyNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Gallardo, Emerenciana CSIC; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; León Camacho, Manuel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Thermoxidative stability of triacylglycerols from mutant sunflower seedsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Mancha Perello, Manuel CSIC artículo
openAccessValorization_Tomato_Processing_by_Products_OA_2018.pdf.jpg7-nov-2018Valorization of tomato processing by-products: Fatty acid extraction and production of bio-based materialsBenítez, José J. CSIC ORCID; Castillo Hernández, Paula Margarita CSIC ORCID; Río Andrade, José Carlos del CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Domínguez-Carmona, Eva María; Heredia, Antonio; Guzmán-Puyol, Susana; Athanassiou, Athanassia; Heredia-Guerrero, José A. CSIC ORCID artículo
closedAccess15-jun-2010Volatile hydrocarbon profile of Iberian dry-cured hams. A possible tool for authentication of hams according to the fattening dietNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Alcalde, M. Jesús; León Camacho, Manuel CSIC artículo