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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess896.pdf.jpg30-dic-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; León Camacho, Manuel CSIC ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Determination of phenols, flavones, and lignans in virgin olive oils by solid-phase extraction and high-performance liquid chromatography with diode array ultraviolet detectionMateos, Raquel CSIC ORCID ; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Ríos, José Julián; León Camacho, Manuel CSIC ; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessUnsaponifiable analysis_Manuel León Camacho.pdf.jpg2023Determination of the Composition and Content of Sterols, Triterpenic Dialcohols and Aliphatic Alcohols by Capillary Column Gas ChromatographyLeón Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID vídeo
openAccess561.pdf.jpg30-mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessfoods_2020_09_00082.pdf.jpg12-ene-2020Differentiation between Ripening Stages of Iberian Dry-Cured Ham According to the Free Amino Acids ContentAlcázar Rueda, Ángela; Marcos Jurado, José; Pablos, Fernando de; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccess2020Differentiation between Ripening Stages of Iberian Dry-Cured Ham According to the Free Amino Acids Content.Alcázar Rueda, Ángela; Marcos Jurado, José; Pablos, Fernando de; León Camacho, Manuel CSIC capítulo de libro
openAccessPostP_2021_FoodChem_V361_130070.pdf.jpg1-nov-2021Effect of season, feeding, and anatomical region on the triacylglycerol profile of Iberian pig fatGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Evolution of volatile hydrocarbons from subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool to differentiate between ripening periods of the processNarváez-Rivas, Mónica CSIC; Gallardo, Emerenciana CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccess586.pdf.jpg30-jul-2009Fatty acid and triacylglycerol composition of the subcutaneous fat from iberian pigs fattened on the traditional feed: “Montanera”. effect of anatomical location and length of feedingNarváez-Rivas, Mónica CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Vicario, Isabel M.artículo
openAccessfoods-10-01748-v3.pdf.jpg29-jul-2021Formation of Lipid and Protein Oxidation Products during In Vitro Gastrointestinal Digestion of Dry-Cured Loins with Different Contents of Nitrate/Nitrite AddedLavado, Guadalupe; Higuero, Nieves; León Camacho, Manuel CSIC ; Cava, Ramónartículo
openAccessDeodorization.pdf.jpg30-sep-2004Formation of stigmasta-3,5-diene in olive oil during deodorization and/or physical refining using nitrogen as stripping gasLeón Camacho, Manuel CSIC ; Álvarez-Serrano, M.; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccessWO02056007A1.pdf.jpg18-jul-2002Interface system used to directly connect gas chromatography columns and a method for determining chromatographic samples.León Camacho, Manuel CSIC ; Valdenebro Cerrejón, Soledadpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccessWO2020128125A1.pdf.jpg25-jun-2020Method for isolating the unsaponifiable fraction of oils or fats by supported liquid extractionPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC solicitud de patente
openAccess2324000_B1.pdf.jpg14-may-2010Método de control analítico de la carne de cerdo ibérico para determinar su régimen de cebado antes del sacrificioLeón Camacho, Manuel CSIC ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSICpatente
openAccess541.pdf.jpg30-nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccess621.pdf.jpg30-dic-2009A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oilsLeón Camacho, Manuel CSIC ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1997Olive oil normalizes the altered distribution of membrane cholesterol and Na+-Li+ countertransport activity in erythrocyte of hypertensive patientsMuriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Guerrero, Aurora; Montilla, Cinta; León Camacho, Manuel CSIC ; Villar, Joséartículo
openAccessPostP_2020_FoodBiosc_V36_100624.pdf.jpgago-2020Physico-chemical characterisation of Capparis scabrida seed oil and pulp, a potential source of eicosapentaenoic acidAbreu-Naranjo, Reinier; Ramirez-Huila, Wagner Nolasco; Reyes Mera, Jorge Julio; Banguera, Derwin Viafara; León Camacho, Manuel CSIC artículo