English   español  

Navegación por Autor rp11924

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 58 a 77 de 86 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Lipid composition of the milk fat globule membrane from human colostrum: effect of preterm/full term conditionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_PhytochemRev_.pdf.jpg18-nov-2017Mass spectrometry: the indispensable tool for plant metabolomics of colourless chlorophyll catabolitesRoca, María CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V173_113330.pdf.jpgnov-2023Mechanisms for the interaction of the milk fat globule membrane with the plasma membrane of gut epithelial cellsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessmembioquim.pdf.jpg2018Membrana del glóbulo graso lácteo como ingrediente bioactivo. Consideraciones técnicas, bioquímicas y clínicasFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Crespo, C.; Carneiro, J. T.; Visioli, Francesco; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessantioxidants_2021_10-01622.pdf.jpg15-oct-2021Metabolomics of Chlorophylls and Carotenoids: Analytical Methods and Metabolome-Based StudiesRoca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2023Microalgal carotenoids for food and feed applicationsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Milk fat globule membrane as bioactive ingredient. Technical, biochemical and clinic issuesPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Crespo, C.; Carneiro, J. T.; Visioli, Francesco; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Milk lipids and their nutritional importanceCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSICcapítulo de libro
openAccessCarotenoid_Agroaliment_Salud_Cap27.pdf.jpg11-nov-2017El modelo de asimilación por difusión facilitada de carotenoides. Transportadores y metabolismoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018MS tools for a systematic approach in survey for carotenoids and their common metabolitesPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez-García, A.; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Ríos, José Juliánartículo
openAccessoct-2017Non-fluorescent and yellow chlorophyll catabolites in Japanese plum fruits (Prunus salicina, Lindl.)Roca, María CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Chauaris, Alexandra; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nonfluorescent chlorophyll catabolites in loquat fruits (eriobotrya japonica Lindl.)Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccess18-jul-2000Oxidación de pigmentos carotenoides en función de su estructura y entorno lipídicoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phyllobilins: A new group of bioactive compoundsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessnov-2010Physicochemical and microbiological characterization of the dehydration processing of red pepper fruits for paprika productionGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Aranda, Emilio; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessIG_AGROCSIC_4.pdf.jpgdic-2005Pigmentos carotenoides en frutas y vegetales: mucho más que simples “colorantes” naturalesMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-mar-2020Profile of Chlorophyll Catabolites in Senescent Leaves of Epipremnun aureum Includes a Catabolite Esterified with Hydroxytyrosol 1-O-GlucosideRoca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccess23-nov-2006A Rapid Spectrophotometric Method for the Determination of Peroxide Value in Food Lipids with High Carotenoid ContentHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessProgressCarotoidsRes_Cap_2_2018.pdf.jpg26-sep-2018Recent Developments in the Analysis of Carotenoids by Mass SpectrometryPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID capítulo de libro