English   español  

Navegación por Autor rp11924

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 47 a 66 de 86 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
closedAccessnov-2009In vitro bioaccessibility assessment as a prediction tool of nutritional efficiencyFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JFoodCompAnal.pdf.jpg25-ene-2017In vitro bioaccessibility of lutein from cupcakes fortified with a water-soluble lutein esters formulationOdorissi Xavier, Ana Augusta; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020In vitro digestion for control and monitoring of food effects in relation to micellarization index of carotenoidsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessantioxidants-08-00291-v2.pdf.jpg7-ago-2019In vitro digestion of human milk: influence of the lactation stage on the micellar carotenoids contentXavier, Ana A. O.; Garrido-López, Juan E. CSIC; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-mar-2019In Vitro Digestion Protocols: The Benchmark for Estimation of In Vivo DataPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess7-jul-2010In vitro intestinal absorption of carotenoids delivered as molecular inclusion complexes with b-cyclodextrin is not inhibited by high-density lipoproteinsFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2010In Vitro Intestinal Absorption of Carotenoids Delivered as Molecular Inclusion Complexes with β-Cyclodextrin Is Not Inhibited by High-Density LipoproteinsFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFSV2009_APG.pdf.jpg26-mar-2010Increase of the in vitro bioaccessibility of carotenoids through delivering of inclusion complexesFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID presentación
openAccessSecado.pdf.jpg30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessTexto_Los Alimentos y sus caracteristicas quimicas nutricionales y funcionales.pdf.jpg2005Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentosPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Lipid composition of the milk fat globule membrane from human colostrum: effect of preterm/full term conditionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_PhytochemRev_.pdf.jpg18-nov-2017Mass spectrometry: the indispensable tool for plant metabolomics of colourless chlorophyll catabolitesRoca, María CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V173_113330.pdf.jpgnov-2023Mechanisms for the interaction of the milk fat globule membrane with the plasma membrane of gut epithelial cellsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessmembioquim.pdf.jpg2018Membrana del glóbulo graso lácteo como ingrediente bioactivo. Consideraciones técnicas, bioquímicas y clínicasFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Crespo, C.; Carneiro, J. T.; Visioli, Francesco; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessantioxidants_2021_10-01622.pdf.jpg15-oct-2021Metabolomics of Chlorophylls and Carotenoids: Analytical Methods and Metabolome-Based StudiesRoca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2023Microalgal carotenoids for food and feed applicationsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Milk fat globule membrane as bioactive ingredient. Technical, biochemical and clinic issuesPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Crespo, C.; Carneiro, J. T.; Visioli, Francesco; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Milk lipids and their nutritional importanceCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSICcapítulo de libro