English   español  

Navegación por Autor rp11903

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 36 a 55 de 69 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFoodChem_2023_V404_134554.pdf.jpg15-mar-2023Ketone-phenol reactions and the promotion of aromatizations by food phenolicsHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccessPostprint_FoodChem_2015_V174_P89.pdf.jpg2015Lipid-derived aldehyde degradation under thermal conditionsZamora, Rosario CSIC ORCID ; Navarro, José Luis; Aguilar Tellez, Isabel CSIC; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2023_V417_135915.pdf.jpg8-mar-2023Malondialdehyde trapping by food phenolicsZamora, Rosario CSIC ORCID ; Alcón, Esmeralda; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
closedAccess2010Model Reactions of Acrylamide with Selected Amino CompoundsZamora, Rosario CSIC ORCID ; Delgado, Rosa M. CSIC ORCID; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JAgricFoodChem_V65_P4736.pdf.jpgmay-2017Model Studies on the Effect of Aldehyde Structure on Their Selective Trapping by Phenolic CompoundsHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Aguilar Tellez, Isabel CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2002Oil fractionation as a preliminary step in the characterization of vegetable oils by high-resolution 13C NMR spectroscopyZamora, Rosario CSIC ORCID ; Gómez, Gemma; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Oligomerization of reactive carbonyls in the presence of ammonia-producing compounds: A route for the production of pyridines in foodsZamora, Rosario CSIC ORCID ; Lavado-Tena, Cristina M. CSIC; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2023_V184_115081.pdf.jpg15-jul-2023Olive pomace oil improves the oxidative stability and nutritional value of oil-based cakes with anise essence, a traditional confectionery product in SpainVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-González, Aída CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Oxidative versus Non-oxidative Decarboxylation of Amino Acids: Conditions for the Preferential Formation of Either Strecker Aldehydes or Amines in Amino Acid/Lipid-Derived Reactive Carbonyl Model SystemsZamora, Rosario CSIC ORCID ; León, María Mercedes CSIC; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_FoodChem_V240_P822.pdf.jpg1-feb-2018Phenolic trapping of lipid oxidation products 4-oxo-2-alkenalsHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Aguilar Tellez, Isabel CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2020Polyphenolic Extract (PE) from Olive Oil Exerts a Potent Immunomodulatory Effect and Prevents Graft-versus-Host Disease in a Mouse ModelÁlvarez-Laderas, Isabel; Lopes Ramos, Teresa CSIC ORCID; Medrano, Mayte; Caracuel-García, Rocío CSIC; Barbado, Victoria; Sánchez-Hidalgo, Marina CSIC ORCID; Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Alarcón de la Lastra, Catalina; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Piruat, José I. CSIC; Caballero-Velázquez, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Simón, José A. CSIC ORCIDartículo
closedAccessmay-2011Positive interaction between amino and sulfhydryl groups for acrylamide removalHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Delgado, Rosa M. CSIC ORCID; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V229_P388.pdf.jpg2017Protective effect of phenolic compounds on carbonyl-amine reactions produced by lipid-derived reactive carbonylsHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Delgado, Rosa M. CSIC ORCID; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-02125-v3.pdf.jpg24-may-2023Quality and Nutritional Changes of Traditional Cupcakes in the Processing and Storage as a Result of Sunflower Oil Replacements with Refined Olive Pomace OilVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-González, Aída CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCIDartículo
openAccess884.pdf.jpg30-oct-1996Reacción de la Nα-acetil-L-histidina con diazometano: Un modelo de la reacción de esterificación de grupos carboxílicos con diazometano en presencia de anillos de imidazolZamora, Rosario CSIC ORCID ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Reactive carbonyl-scavenging ability of 2-aminoimidazoles: 2-amino-1-methylbenzimidazole and 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5- b ]pyridine (PhiP)Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Alcón, Esmeralda; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2020Reactive carbonyls and the formation of the heterocyclic aromatic amine 2-amino-3,4-dimethylimidazo(4,5-f)quinoline (MeIQ)Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Lavado-Tena, Cristina M. CSIC; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccess408.pdf.jpg30-abr-2000The role of lipids in nonenzymatic browningHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccess1-oct-2010Role of mercaptans on acrylamide eliminationHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Delgado, Rosa M. CSIC ORCID; Zamora, Rosario CSIC ORCID artículo