English   español  

Navegación por Autor rp11890

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 12 a 31 de 61 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostprint_2017_FoodSciTechnol_V86_P240.pdf.jpgdic-2017Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessVOO.pdf.jpg2011Biochemical limiting factors affecting the synthesis of virgin olive oil volatile compoundsSánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2021_LWT_V136_110257.pdf.jpgene-2021Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expressionSerrano, Alicia; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Cano, Juan; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Arias-Calderón, Rocío; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; León, Lorenzoartículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V237_P1216.pdf.jpg15-dic-2017Cold storage of ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ mill olives from super-high density orchardsMorales Sillero, Ana; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Casanova, Laura; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparative study of the content of phenolic compounds in olive fruits and leaves for possible use in breeding programs for the functional selection of olive cultivarsSanz, Carlos CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Tortosa, J. L.; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2019Composición fenólica del aceite de oliva: compuestos y enzimas implicadosPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ponencia
openAccessComposiciónFenólica_2022_GMedina.pdf.jpg19-oct-2022Composición fenólica del fruto en variedades de olivo cultivadas en condiciones climáticas mediterráneas y subtropicalesMedina, Guacimara; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Yılmaz-Düzyaman, Hande; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; León, Lorenzocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varietiesAbdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadokartículo
closedAccessoct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vázquez Martínez, Antonio CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessLuaces.pdf.jpg30-jun-2004Efecto del deshuesado de la aceituna sobre el aroma del aceite de oliva virgenLuaces, Pilar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccess1-abr-2024Evaluation of toxic effect of monoterpene compounds on anaerobic digestionTrujillo-Reyes, Ángeles CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Cuéllar, Sofía G.; Serrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Cubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Jeison, David; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID artículo
openAccessExamining_immune_Garrido.pdf.jpg21-dic-2022Examining the immune signatures of SARS-CoV-2 infection in pregnancy and the impact on neurodevelopment: Protocol of the SIGNATURE longitudinal studyGarrido-Torres, Nathalia CSIC ORCID; Cerrillos, Lucas; García-Cerro, Susana CSIC ORCID; Pérez-Gómez, Alberto CSIC ORCID; Canal-Rivero, Manuel CSIC ORCID; Felipe, Beatriz de CSIC ORCID; Alameda, Luis; Marqués Rodríguez, Renata; Anillo, Sergio; Praena-Segovia, Julia CSIC ORCID; Duque-Sánchez, Cristina; Roca-Oporto, Cristina CSIC; Paniagua-García, María CSIC ORCID; López-Díaz, Álvaro CSIC ORCID; Romero García, Rafael CSIC ORCID; Olbrich, Peter CSIC ORCID CVN; Puertas Albarracín, Martín de Porres; Reguera Pozuelo, Pablo; Luján Sosa, Irene; Moreno Dueñas, María Begoña; Pineda Cachero, Rocío; Zamudio Juan, Lidia; García-Rumi, Verónica; Guerrero-Benitez, Mercedes; Figueroa, Rosario; Martín-Rendón, Antonio Manuel; Partida, Antonio; Rodríguez Cocho, María Isabel; Gallardo Trujillo, Carmen; Gallego Jiménez, Isabel; García Spencer, Sarah; Gómez Verdugo, Marta; Bermejo Fernández, Cintia; Pérez Benito, María; Castillo Reina, Rafael Esteban; Cejudo López, Angela; Sánchez Tomás, Candela; Chacón Gamero, María Ángeles; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Moreno Mellado, Amanda; Ramos Herrero, Víctor; Starr, Ella; González Fernández-Palacios, Marta; García Victori, Elena; Pavón Delgado, Antonio; Fernández Cuervo, Ismael; Arias Ruiz, Alejandro; Menéndez Gil, Irene Esperanza; Domínguez Gómez, Inés; Coca Mendoza, Itziar; Ayesa Arriola, Rosa; Fañanas Saura. Lourdes; Leza, Juan C.; Cisneros, José Miguel CSIC ORCID; Sánchez-Céspedes, Javier CSIC ORCID; Ruiz-Mateos, Ezequiel CSIC ORCID; Crespo-Facorro, Benedicto CSIC ORCID CVN; Ruiz-Veguilla, Miguelartículo
openAccessnov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Factors limiting the synthesis of virgin olive oil volatile estersSánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Romero-Segura, Carmen CSIC; Gazda, V. E.; Graham, Ian A.; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessFrontiers_Plant_Sci__2018_9_241.pdf.jpg27-feb-2018Fruit Phenolic Profiling: A New Selection Criterion in Olive Breeding ProgramsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN artículo
openAccessGenesClaves_2022_SánchezR.pdf.jpg19-oct-2022Genes claves en el metabolismo de compuestos secoiridoideos en olivoSánchez, Rosario CSIC ORCID; Luaces, Pilar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-oct-2018Genotype, environment and their interaction on olivede la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Navas-López, José F. CSIC ORCID; Serrano, Alicia; Medina, María Guacimara; Arias-Calderón, Rocío; Cruz, M. de la; Santos, Cristina; Cano, Juan; Pérez, Daniel; Trentacoste, Eduardo R.; Ríos-Mesa, Domingo; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Bejarano-Alcázar, José; Rodríguez, Dolores; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Lorite, Ignacio J. CSIC ORCID; León, Lorenzocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2022Identificación de compuestos volátiles y evaluación de la población microbiana en la valorización de residuos agroindustriales mediante digestión anaerobiaTrujillo-Reyes, Ángeles CSIC ORCID ; Serrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Peces, Miriam; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessplants-10-01268.pdf.jpg22-jun-2021Identification and Functional Characterization of Genes Encoding Phenylacetaldehyde Reductases That Catalyze the Last Step in the Biosynthesis of Hydroxytyrosol in OliveSánchez, Rosario CSIC ORCID; Bahamonde, Cristina; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessJECE_2023_V11_109653.pdf.jpg1-jun-2023Impact of monoterpenes in the stability of the anaerobic digestion of Mediterranean Wholesale Market WasteTrujillo-Reyes, Ángeles CSIC ORCID ; Serrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Peces, Miriam; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID artículo