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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess21-mar-2024Economic Uncertainty and Divisive Politics: Evidence from the dos EspañasGarcía-Uribe, Sandra; Mueller, Hannes CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessLuaces.pdf.jpg30-jun-2004Efecto del deshuesado de la aceituna sobre el aroma del aceite de oliva virgenLuaces, Pilar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessnov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Factors limiting the synthesis of virgin olive oil volatile estersSánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Romero-Segura, Carmen CSIC; Gazda, V. E.; Graham, Ian A.; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessFrontiers_Plant_Sci__2018_9_241.pdf.jpg27-feb-2018Fruit Phenolic Profiling: A New Selection Criterion in Olive Breeding ProgramsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN artículo
closedAccess14-oct-2009Functional characterization of two 13-lipoxygenase genes from olive fruit in relation to the biosynthesis of volatile compounds of virgin olive oilPadilla, María Nieves; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessGenesClaves_2022_SánchezR.pdf.jpg19-oct-2022Genes claves en el metabolismo de compuestos secoiridoideos en olivoSánchez, Rosario CSIC ORCID; Luaces, Pilar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-oct-2018Genotype, environment and their interaction on olivede la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Navas-López, José F. CSIC ORCID; Serrano, Alicia; Medina, María Guacimara; Arias-Calderón, Rocío; Cruz, M. de la; Santos, Cristina; Cano, Juan; Pérez, Daniel; Trentacoste, Eduardo R.; Ríos-Mesa, Domingo; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Bejarano-Alcázar, José; Rodríguez, Dolores; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Lorite, Ignacio J. CSIC ORCID; León, Lorenzocomunicación de congreso
openAccessplants-10-01268.pdf.jpg22-jun-2021Identification and Functional Characterization of Genes Encoding Phenylacetaldehyde Reductases That Catalyze the Last Step in the Biosynthesis of Hydroxytyrosol in OliveSánchez, Rosario CSIC ORCID; Bahamonde, Cristina; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccesspp.110.154815v1.pdf.jpg9-abr-2010Increasing Omega-3 Desaturase Expression In Tomato Results In Altered Aroma Profile And Enhanced Resistance To Cold StressDomínguez, Teresa; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Pennycooke, Joyce C.; Jiménez, Pedro; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Stockinger, Eric J.; Sánchez Serrano, José J.; Sanmartín, Maiteartículo
openAccesshorticulturae-09-01087.pdf.jpgoct-2023Influence of Genotype and Environment on Fruit Phenolic Composition of OliveYılmaz-Düzyaman, Hande; Medina-Alonso, María G.; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; León, Lorenzoartículo
openAccessfpls_10_00232.pdf.jpg5-mar-2019Insights into the effect of Verticillium dahliae defoliating-pathotype infection on the content of phenolic and volatile compounds related to the sensory properties of virgin olive oilLanda, Blanca B. CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Luaces, Pilar CSIC ; Montes Borrego, Miguel CSIC; Navas Cortés, Juan Antonio ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPPrint_2023_ActaHort_V1362_P423.pdf.jpg1-mar-2023Insights into the use of phenylalanine ammonia-lyase as a marker for the selection of olive cultivars with improved virgin olive oil functionalityLuaces, Pilar CSIC ; Mahjoubi, E.; Pascual, Mar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess12-may-2010Isolation, Expression, and Characterization of a 13-Hydroperoxide Lyase Gene from Olive Fruit Related to the Biosynthesis of the Main Virgin Olive Oil Aroma CompoundsPadilla, María Nieves; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPPrint_2023_ActaHort_V1362_P373..pdf.jpg1-ene-2023Key genes for olive breeding: role of olive polyphenol oxidase genesSánchez, Rosario CSIC ORCID; Arroyo, Laura; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Map3k8 modulates monocyte state and atherogenesis in ApoE-/- miceSanz, Carlos CSIC ORCID ; Sánchez, Ángela CSIC ORCID; Contreras-Jurado, Constanza CSIC ORCID; Calés, Carmela CSIC ORCID; Barranquero, Cristina; Muñoz, Marta; Merino, Ramón CSIC ORCID; Escudero, Paula; Sanz, Maria-Jesús; Osada, Jesús; Aranda, Ana CSIC ORCID ; Alemany, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessPlant_Science_2021_V313_111083.pdf.jpg7-oct-2021Modification of 13-hydroperoxide lyase expression in olive affects plant growth and results in altered volatile profileCerezo, Sergio; Hernández, María Luisa; Palomo-Ríos, Elena; Gouffi, Naima; García-Vico, Lourdes CSIC; Sicardo, María Dolores; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Mercado, José A.; Pliego-Alfaro, Fernando; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V171_P364.pdf.jpg2015Modulating oxidoreductase activity modifies the phenolic content of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2012Molecular cloning, functional characterization and transcriptional regulation of a 9-lipoxygenase gene from olivePadilla, María Nieves; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_FoodChem_2015_V174_P240.pdf.jpg2015Monitoring endogenous enzymes during olive fruit ripening and storage: Correlation with virgin olive oil phenolic profilesHachicha Hbaieb, Rim; Kotti, Faten; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Gargouri, Mohamed; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo