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openAccessWO2011121164A1.pdf.jpg6-oct-2011Olive preserving compositions with antifungal activityBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessPanel_Lopez_Lopez_Art2019.pdf.jpg8-nov-2019Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2022_V389_133079.pdf.jpg30-sep-2022Quality parameters and fatty acid and triacylglycerol profiles of directly brined table olive fat throughout processing and shelf lifeLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgmar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgene-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessRevalorizacion.pdf.jpg26-mar-2008Revalorización nutricional de la aceituna de mesaGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID presentación
openAccessFrontiersNutrition_V5_53_2018.pdf.jpg26-jun-2018Sensory Assessment by Consumers of Traditional and Potentially Probiotic Green Spanish-Style Table OlivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessPostprint_2019_FoodResInt_V116_P114.pdf.jpgfeb-2019Sensory characterisation of black ripe table olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodResInt_V108_P347.pdf.jpgjun-2018Sensory profile of green Spanish-style table olives according to cultivar and originLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-ago-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2009Sterols, fatty alcohol and triterpenic alcohol changes during ripe table olive processingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess31-ago-2017Tentative application of compositional data analysis to the fatty acid profiles of green Spanish-style Gordal table olivesGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023-12-02307-v2.pdf.jpg7-jun-2023The Desalting Process for Table Olives and Its Effect on Their Physicochemical Characteristics and Nutrient Mineral ContentLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess15-may-2011Treatment of wastewaters from the green table olive packaging industry using electro-coagulationGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_FoodResInt_V83_P131.pdf.jpgmay-2016Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locationsCortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_Talanta_V169_P77.pdf.jpgjul-2017Volatile profiles of green Spanish-style table olives: Application of compositional data analysis for the segregation of their cultivars and production areasGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccess13-oct-2015Volatile profiles of Spanish-style Green table olives: influence of geographical origin of olivesMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Higinio-Sánchez, Antonio; López-López, Antonio CSIC ORCID póster de congreso