English   español  

Navegación por Autor rp11808

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 18 a 37 de 39 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLWT_2024_V195_115811.pdf.jpg1-mar-2024Impact of selected wild yeasts starters on the volatilome and phenolic contents of Gordal, Manzanilla and Hojiblanca naturally fermented green olivesRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-02386-v2.pdf.jpg15-jun-2023Microbial and Chemical Characterization of Natural-Style Green Table Olives from the Gordal, Hojiblanca and Manzanilla CultivarsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessFoodMicrobiol_2023_V113_104286.pdf.jpgago-2023Microbial community and volatilome changes in brines along the spontaneous fermentation of Spanish-style and natural-style green table olives (Manzanilla cultivar)Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessSEP01_Nuevas_tendencias1.pdf.jpg2-sep-2008Nuevas tendencias en el tratamiento alcalino “cocido” de las aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillanoRejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Vega Macías, Victorinoartículo
openAccessPanel_Lopez_Lopez_Art2019.pdf.jpg8-nov-2019Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess2153318_B1.pdf.jpg1-may-2002Procedimiento de fermentación de productos vegetalesJiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Floriano Pardal, Belén CSIC ORCID patente
openAccess2018898_A6.pdf.jpg16-may-1991Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasadoRejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Sánchez Roldán, Franciscopatente
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizerGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2021_FoodMicrobiol_V98_103788.pdf.jpgmar-2021Production of volatile compounds by wild-type yeasts in a natural olive-derived culture mediumMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessSCI.TOTAL_Envirom_2020_V746_141150.pdf.jpgdic-2020Progress on green table olive processing with KOH and wastewaters reuse for agricultural purposesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Santos, Berta de los; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccess1-mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgmar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgene-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessPostprint_2019_FoodResInt_V116_P114.pdf.jpgfeb-2019Sensory characterisation of black ripe table olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodResInt_V108_P347.pdf.jpgjun-2018Sensory profile of green Spanish-style table olives according to cultivar and originLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-ago-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessoct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessFoodControl_2022_V141_109208.pdf.jpgnov-2022Study of the factors affecting growth of Celerinatantimonas sp. and gas pocket formation in Spanish-style green olivesRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccess875.pdf.jpg30-ago-1996Utilización de glutamato sódico en el envasado de aceitunas verdes aderezadas. Efecto sobre las características químicas y el saborRejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN artículo