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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 31-oct-2018 | Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olives | Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2-sep-2008 | Nuevas tendencias en el tratamiento alcalino “cocido” de las aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillano | Rejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Vega Macías, Victorino | artículo |
openAccess | | 8-nov-2019 | Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivars | López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-may-2002 | Procedimiento de fermentación de productos vegetales | Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Floriano Pardal, Belén CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 16-may-1991 | Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasado | Rejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Sánchez Roldán, Francisco | patente |
openAccess | | 2019 | Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizer | García-Serrano, Pedro CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2021 | Production of volatile compounds by wild-type yeasts in a natural olive-derived culture medium | Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2020 | Progress on green table olive processing with KOH and wastewaters reuse for agricultural purposes | García-Serrano, Pedro CSIC; Santos, Berta de los; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-mar-2010 | Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additives | Casado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2018 | Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profiling | López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2017 | Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperature | Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | feb-2019 | Sensory characterisation of black ripe table olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca cultivars | López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2018 | Sensory profile of green Spanish-style table olives according to cultivar and origin | López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-ago-2017 | Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers | Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2010 | Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parameters | Hidalgo Casado, Francisco CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2022 | Study of the factors affecting growth of Celerinatantimonas sp. and gas pocket formation in Spanish-style green olives | Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-ago-1996 | Utilización de glutamato sódico en el envasado de aceitunas verdes aderezadas. Efecto sobre las características químicas y el sabor | Rejano Navarro, Luis CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN | artículo |
openAccess | | may-2016 | Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locations | Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jul-2017 | Volatile profiles of green Spanish-style table olives: Application of compositional data analysis for the segregation of their cultivars and production areas | Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID | artículo |