English   español  

Browsing by Author rp11807

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 82 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessApr-2012Effects of salt mixtures on Spanish green table olive fermentation performanceRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Bautista-Gallego, J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  ; García García, Pedro  artículo
openAccessPlosOne_2016_V11_e0163135.pdf.jpg16-Sep-2016Enhancement of the Knowledge on Fungal Communities in Directly Brined Aloreña de Málaga Green Olive Fermentations by Metabarcoding AnalysisArroyo López, Francisco Noé  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Bellido, Miguel Ángel; Romero-Gil, Verónica; Montes Borrego, Miguel ; Landa, Blanca B.  artículo
openAccess7-Apr-2015Estudio de la aplicación de nuevos conservantes en el envasado de aceitunas de mesaRomero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  comunicación de congreso
closedAccessDec-2011Evaluating the effects of zinc chloride as a preservative in cracked table olive packingBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2015_AntonieVan_Leeuwenhoek_V108_P597.pdf.jpg2015Evaluation and identification of poly-microbial biofilms on natural green Gordal table olivesBenítez-Cabello, Antonio; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccess2014Evaluation of different chemical preservatives to control Zygosaccharomyces rouxii growth in high sugar culture mediaRojo, María Cecilia; Arroyo López, Francisco Noé  ; Lerena, M. C.; Mercado, Laura A.; Torres, Álvaro; Combina, M.artículo
openAccessSalmuera.pdf.jpg30-Mar-2005Evolución del crecimiento en salmuera, a bajas temperaturas y diferentes acidulantes, de levaduras aisladas de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Arroyo López, Francisco Noé  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess27-May-2011Exploring the yeast biodiversity of green table olive industrial fermentations for technological applicationsBautista-Gallego, J.  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Barrio, Eladio ; Querol, Amparo ; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccess2015Fermentation profile of green Spanish-style Manzanilla olives according to NaCl content in brineBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessMay-2010Fermentation profiles of Manzanilla-Aloreña cracked green table olives in different chloride salt mixturesBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessfmicb-2018_09-02471.pdf.jpg2018Foodborne pathogen survival in commercial Aloreña de Málaga table olive packagingRomero-Gil, Verónica; Medina Pradas, Eduardo  ; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessPostprint_2015_ApplEnvironMicrobiol.pdf.jpg13-Nov-2015Formation of In Vitro Mixed-Species Biofilms by Lactobacillus pentosus and Yeasts Isolated from Spanish-Style Green Table Olive FermentationsLeón Romero, Angela María ; Domínguez Manzano, Jesús; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Jiménez Díaz, Rufino  artículo
openAccessfmicb_2014_V5_467.pdf.jpg2014Fortification of table olive packing with the potential probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessStandardsGenSci_2017_12_70_Genome.pdf.jpg2-Dec-2017Genome overview of eight Candida boidinii strains isolated from human activities and wild environmentsCamiolo, Salvatore; Porru, Cinzia; Benítez-Cabello, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Calero Delgado, Beatriz; Porceddu, Andrea; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessPostprint_2018_FoodMicrobiol_V69_P33.pdf.jpgFeb-2018Genotyping, identification and multifunctional features of yeasts associated to Bosana naturally black table olive fermentationsPorru, Cinzia; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Benítez-Cabello, Antonio; Jiménez Díaz, Rufino  ; Zara, Giacomo; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
closedAccess16-Apr-2012Growth/no growth interfaces of table olive related yeasts for natamycin, citric acid and sodium chlorideArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessfmicb_2016_01370.pdf.jpg2016In silico logistic model for table olive related microorganisms as a function of sodium metabisulphite, cinnamaldehyde, pH, and Type of acidifying agentRomero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessfoods-09-00127-v2.pdf.jpg24-Jan-2020Influence of Acid Adaptation on the Probability of Germination of Clostridium sporogenes Spores Against pH, NaCl and TimeValera, Antonio; Olague, Elena; Medina Pradas, Eduardo  ; Garrido Fernández, A.  ; Romero-Gil, Verónica; Cantalejo, María Jesús; García-Gimeno, Rosa María; Pérez-Rodríguez, Fernando; Posada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
closedAccessDec-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; Segovia-Bravo, Kharla A. ; García García, Pedro  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
lactic_acid_bacteria_yeast_inocula_modulate_volatile_profile.pdf.jpg24-Jul-2019Lactic acid bacteria and yeast inocula modulate the volatile profile of spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Morales, M. Lourdes; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé