English   español  

Navegación por Autor rp11803

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 35 a 54 de 74 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessjun-2010Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Gori, Chiara; Servili, Maurizio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessMetagenomic_study.pdf.jpg5-dic-2016Metagenomic study of diverse ingredients and seasoning material used in table olive elaborationBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostPr_2019_FoodControl_Metataxonomic.pdf.jpg31-may-2019Metataxonomic analysis of the bacterial diversity in table olive dressing componentsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgabr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
openAccessPostprin_2015_JFoodSci_V80_PM1031.pdf.jpg2015Microbial Ecology of Watery KimchiKyung, Kyu Hang; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Kim, Song Gun; Lee, Yong Jae; Kim, Kyong Ho; Choi, Jin Joo; Cho, Joo Hyong; Chung, Chang Ho; Barrangou, Rodolphe; Breidt, Frederickartículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023_12_4037.pdf.jpg6-nov-2023New and Rapid Analytical Method Using HPLC-MS Detection for Acrylamide Determination in Black Ripe OlivesBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_JSFA_V98_P225.pdf.jpgene-2018New by‐products rich in bioactive substances from the olive oil mill processingRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, María Antonia; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018New developments in table olive debitteringBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessmay-2017Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess15-abr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernandoartículo
openAccessfoods_2023_V12_591.pdf.jpg30-ene-2023Olive Leaf Processing for Infusion PurposesRamírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-feb-2021Packing black ripe olives in acid conditionsRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Packing black ripe olives in retortable pouches with different oxygen permeabilityRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessLWT_2023_V184_115098.pdf.jpg15-jul-2023Phenolic and oleosidic compounds in different parts of Spanish olive cultivars: Influence of maturation and processingBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_LWT_V93_P323.pdf.jpg1-jul-2018Phenolic composition and antimicrobial activity of Algerian olive products and by-productsYakhlef, Wahiba; Arhab, Rabah; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessFoodControl_2023_V145_109417.pdf.jpg1-mar-2023Physicochemical and microbiological assessment of commercial dehydrated black olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo