English   español  

Navegación por Autor rp09421

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 20 a 39 de 94 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD)Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary fibre and physicochemical properties of edible Spanish seaweedsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in pineapple fruitBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in spanish kiwifruitRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bartolome, A. P.; Fernández-Serrano, M. I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2009Differences in the composition of cell wall polysaccharides between embryogenic and non embryogenic calli from medicago arborea L.Endress V.; Barriuso, Jorge CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Martín J.P.; Blázquez A.; Villalobos N.; Guerra H.; Martín L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of Drying Temperature on the Stability of Polyphenols and Antioxidant Activity of Red Grape Pomace PeelsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of freezing rate and frozen storage on the texture and sensory analysis of two pineapple fruit cultivarsBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fústen, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of high-fat diets supplemented with okara soybean by-product on lipid profiles of plasma, liver and faeces in Syrian hamstersVillanueva Suárez, M. José; Yokoyama, W. H.; Hong, Y. J.; Barttley, G. E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Enzymatic activity enhanced by high hydrostatic pressure: Trichoderma reesei endoglucanase II catalytic moduleMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Zaghetto de Almeida, Paula; Juárez Ulzurrun, Sara; Galán, Beatriz CSIC ORCID ; García, José Luis CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessDMMediDiet.pdf.jpg2017Evaluación del consumo de alimentos en una población de universitarios españoles según patrones de dieta MediterráneaVeses, Ana M. CSIC ORCID ; López Treceño, Sofía María; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Fatty acids distribution in >Hass> avocado during storage with ethylene absorber at subcritical temperaturePlaza, José L. de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Montoya, M. M.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Fibra y fructo-oligosacáridos en papillas de cereales infantiles: ¿Equilibrio entre recomendaciones y capacidad prebiótica?Ruiz García, Fátima; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessabr-1999Free Radical Scavenging Capacity in the Aging of Selected Red Spanish WinesLarrauri, José A.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Freezing rate and frozen storage effects on colour and sensory characteristics of pineapple fruit slicesBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011FTIR-ATR spectroscopy as a tool for polysaccharide identification in edible brown and red seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Galactooligosacaridos de la soja. Potencial como ingrediente en nuevos alimentos funcionalesEspinosa-Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo