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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2017 | Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD) | Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Dietary fibre and physicochemical properties of edible Spanish seaweeds | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coast | Gómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.) | Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Dietary fibre in pineapple fruit | Bartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Dietary fibre in spanish kiwifruit | Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bartolome, A. P.; Fernández-Serrano, M. I. | artículo |
closedAccess | | jun-2009 | Differences in the composition of cell wall polysaccharides between embryogenic and non embryogenic calli from medicago arborea L. | Endress V.; Barriuso, Jorge CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Martín J.P.; Blázquez A.; Villalobos N.; Guerra H.; Martín L. | artículo |
closedAccess | | 1997 | Effect of Drying Temperature on the Stability of Polyphenols and Antioxidant Activity of Red Grape Pomace Peels | Larrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 1995 | Effect of freezing rate and frozen storage on the texture and sensory analysis of two pineapple fruit cultivars | Bartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fústen, Carmen | artículo |
closedAccess | | 2011 | Effect of high-fat diets supplemented with okara soybean by-product on lipid profiles of plasma, liver and faeces in Syrian hamsters | Villanueva Suárez, M. José; Yokoyama, W. H.; Hong, Y. J.; Barttley, G. E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar rats | Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitro | Moreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juana | artículo |
closedAccess | | 2020 | Enzymatic activity enhanced by high hydrostatic pressure: Trichoderma reesei endoglucanase II catalytic module | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Zaghetto de Almeida, Paula; Juárez Ulzurrun, Sara; Galán, Beatriz CSIC ORCID ; García, José Luis CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Evaluación del consumo de alimentos en una población de universitarios españoles según patrones de dieta Mediterránea | Veses, Ana M. CSIC ORCID ; López Treceño, Sofía María; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Fatty acids distribution in >Hass> avocado during storage with ethylene absorber at subcritical temperature | Plaza, José L. de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Montoya, M. M. | capítulo de libro |
closedAccess | | 2021 | Fibra y fructo-oligosacáridos en papillas de cereales infantiles: ¿Equilibrio entre recomendaciones y capacidad prebiótica? | Ruiz García, Fátima; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | abr-1999 | Free Radical Scavenging Capacity in the Aging of Selected Red Spanish Wines | Larrauri, José A.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 1996 | Freezing rate and frozen storage effects on colour and sensory characteristics of pineapple fruit slices | Bartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmen | artículo |
closedAccess | | 2011 | FTIR-ATR spectroscopy as a tool for polysaccharide identification in edible brown and red seaweeds | Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | Galactooligosacaridos de la soja. Potencial como ingrediente en nuevos alimentos funcionales | Espinosa-Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |