English   español  

Navegación por Autor rp09421

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 12 a 31 de 94 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessalimentfuncional.pdf.jpg2006Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentaciónLecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACIONLecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Celery by-products as a source of mannitolRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Toledano, Gemaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozen storageBartolomé, A. CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
openAccess7-may-2012Characterization and biological properties in vitro of sulfated-galactans from dietary fibre in an edible red seaweedRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccess2015Consenso científico sobre prebióticosCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Alonso, José Luis CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Plou Gasca, Francisco José CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD)Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary fibre and physicochemical properties of edible Spanish seaweedsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in pineapple fruitBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in spanish kiwifruitRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bartolome, A. P.; Fernández-Serrano, M. I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2009Differences in the composition of cell wall polysaccharides between embryogenic and non embryogenic calli from medicago arborea L.Endress V.; Barriuso, Jorge CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Martín J.P.; Blázquez A.; Villalobos N.; Guerra H.; Martín L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of Drying Temperature on the Stability of Polyphenols and Antioxidant Activity of Red Grape Pomace PeelsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of freezing rate and frozen storage on the texture and sensory analysis of two pineapple fruit cultivarsBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fústen, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of high-fat diets supplemented with okara soybean by-product on lipid profiles of plasma, liver and faeces in Syrian hamstersVillanueva Suárez, M. José; Yokoyama, W. H.; Hong, Y. J.; Barttley, G. E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo