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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesseffeexostor.pdf.jpg2017The effect of exogenous abscisic acid spray on phenolics and scavenging free radical activity of olives during storageFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Through oven transfer adsorption–desorption interface for the analysis of methyl jasmonate in aromatic samples by on-line RPLC-GCFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Use of a programmed temperature vaporizer for off-line SFE/GC analysis in food composition studiesBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessuseantioxidant.pdf.jpg2022Use of exogenous salicylic acid in the preharvest treatment of olive tree to enrich olive fruits in antioxidantsGómez-Jiménez, Maria C.; Camarero, M. C.; Briegas, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccessvalidacoffe.pdf.jpg2019Validation of coffee by-products as novel food ingredientsIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Aparicio García, Natalia CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Guisantes Batan, Eduardo; Velazquez-Escobar, Francisco; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccess10_9_2020_Variations.pdf.jpg2020Variations in fatty acid composition and antioxidant content in olive fruits as a result of the application of phytoregulators to the olive tree (Olea europaea L.)Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccessvarietcondit.pdf.jpg2022Varietal effect on composition and digestibility of seedless table grapes (Vitis vinifera L.) under in vitro conditionsRodríguez, Marianela Desire; García-Cordero, Joaquín CSIC; Suárez-Coca, Diana; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Volatile composition of vinegars. Simultaneous distillation-extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysisBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Sanz, Jesús; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo