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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Chiral evaluation of aroma-active compounds in real complex samplesRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessCombined_ monodimensional_ chromatographic_ approaches_ to monitor the.pdf.jpg2013Combined monodimensional chromatographic approaches to monitor the presence of d-amino acids in cheeseSardella, Roccaldo; Lisanti, A.; Marinozzi, M.; Ianni, F.; Natalini, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Comparison of Different Methods for the Evaluation of the Authenticity of Olive Oil and Hazelnut OilBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composition of free amino acids in infant formulasCaja López, M. del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Derivatization of Chiral Amino Acids in Supercritical Carbon DioxideCaja López, M. del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessEVENTOSemanictan.pdf.jpg2021Detección de la adulteración de aceite de oliva con otros aceites vegetales de menor calidadBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Detection of the adulteration of olive oils by solid phase microextraction and multidimensional gas chromatographyFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Caja López, M. del Mar; León Camacho, Manuel CSIC ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Determination of the enantiomeric composition of limonene and limonene-1,2-epoxide in lemon peel by multidimensional gas chromatography with flame-ionization detection and selected ion monitoring mass spectrometryBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Nicholson, Graeme J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of the enantiomeric composition of γ-lactones in edible oils by on-line coupled high performance liquid chromatography and gas chromatographyRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Determination of the enantiomeric ratios of chiral PCB 95 and 149 in human milk samples by multidimensional gas chromatography with ECD and MS(SIM) detectionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Glausch, Alexandra; Schurig, Volkerartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of a method based on on-line reversed phase liquid chromatography and gas chromatography coupled by means of an adsorption-desorption interface for the analysis of selected chiral volatile compounds in methyl jasmonate treated strawberriesPeña Moreno, F. de la CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccessphenolacidolive.pdf.jpg2018Development of a new strategy based on the application of phytoregulators to induce phenolic acids in olive fruitsFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Differentiation of heat-treated milks by using steam distillation solvent extractionBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of (-)- and (+)-methyl jasmonate on the bioformation of aroma-active esters in strawberry fruitsPeña Moreno, F. de la CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Castillo, M. L. R delartículo
openAccesseffectbread.pdf.jpg2021Effect of baking temperature on the phenolic content and antioxidant activity of black corn (Zea mays L.) breadBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
openAccessapplsci-13-04073.pdf.jpg1-abr-2023Effect of cooking methods on bioactive pigments in purple carrots (Daucus carota L.)Sáez-Escudero, Laura CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of postharvest methyl jasmonate treatment on fatty acid composition and phenolic acid content in olive fruits during storageFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of sample freezing on the SPME performance in the analysis of chiral volatile compounds in foodsFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of temperature on lipid-derived volatile compounds in boiled potato during storageBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo