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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimisation of freezing process with pressure steaming of potato tissues (cv Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Morillo,M. J.; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Optimization of low-temperature blanching for retention of potato firmness: Effect of previous storage time on compression propertiesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimization of stepwise blanching of frozen-thawed potato tissues (cv. Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessfoods-08-00190.pdf.jpg1-jun-2019Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixturesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Oscillatory properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoes as modified by mixtures of amidated low-methoxyl pectin and xanthan gumÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Oscillatory rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoes as modified by different cryoprotectantsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccesspercepvega.pdf.jpg2020Percepción del consumidor hacia productos veganos-vegetarianosAlcorta, Alexandra CSIC; Porta, Adrià CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Photobacterium phosphoreum isolated as a luminescent colony from spoiled fish, cultured in model system under controlled atmospheresLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Sánchez Fernández, Juan Antonio; Moral, Antonioartículo
openAccessphysicafermenta.pdf.jpg2019Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentationTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential of fatty components in the valorization of foods by means of health claimsCofrades, Susana CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Principal component analysis to study the effect of temperature fluctuations during storage of frozen potatoÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccess2017Propiedades de textura en boca de componentes del vino tintoJiménez López, Pilar; Simone, Elena; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpresentación
openAccesslettustres.pdf.jpg2018Propiedades reológicas y firmeza de lechugas sometidas a estreses hídrico y por baja temperaturaÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Blanch Rojo, María CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; García, Gorka; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPATENTE305814.pdf.jpg29-mar-2010Puré de patata natural congelado y estabilizado mediante una mezcla de crioprotectores y su procedimiento de elaboraciónCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Quality and safety of frozen vegetablesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Quality of mashed potatoes: Effect of adding blends of kappa-carrageenan and xanthan gumFernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessreadyheating.pdf.jpg2017Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heatingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2017Release of flavonols in simulated in vitro gastrointestinal digestion and its relationship with viscosity in onion and apple products and commercial quercetin supplementÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID póster de congreso