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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2011Flow Behaviour and Sensory Properties of Extra Virgin Oive Oil-Enriched Mashed PotatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Flow Behaviour and Sensory Properties of Extra Virgin Olive Oil-Enriched Mashed Potatoes: Influence of Cryoprotectants and FreezingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICcapítulo de libro
openAccessfoodinnova.pdf.jpg2021Foods for plant-based diets: Challenges and innovationsAlcorta, Alexandra CSIC; Porta, Adrià CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015FORMULATION DEVELOPMENT OF A NEW CHICKPEA GEL USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND INSTRUMENTAL AND SENSORY DATACanet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Fracture behaviour of potato samples (cv. Desiree) under uniaxial compressionCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Gil, M. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Fracture properties of stored fresh and osmotically manipulated apple tissueÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Saunders, D. E. J.; Vincent, Julian Francisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Freezing, thawing and cooking effects on quality profile assessment of green beans (cv. Win)Ferreira, A.; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tortosa, M. E.artículo
closedAccessjun-2011Functionality of amidated low methoxyl pectin and xanthan gum blends on the texture and color of mashed potatoesCanet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-02138-v2.pdf.jpg25-may-2023Functionality of puff pastry olive pomace oil-based margarines and their baking performanceÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessgels-09-00728-v3.pdf.jpg7-sep-2023Impact of silicon addition on the development of gelled pork lard emulsions with controlled lipid digestibility for application as fat replacersCofrades, Susana CSIC ORCID; Hernández-Martín, M.; Garcimartín, Alba; Saiz, Arancha CSIC; López-Oliva, Elvira; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessRedBAL18simgi.pdf.jpg2018Impacto de diferentes tipos de fibra en la microbiota intestinal: una aproximación reológica, microbiológica y metabólica empleando el Simulador Gastrointestinal Dinámico simgi®Tamargo, Alba ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Incremento en el contenido de oligosacáridos derivados de la sacarosa en lechugas sometidas a estreses abióticosBlanch Rojo, María CSIC ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Influence of cooking and freeze-thawing cycles on viscoelastic properties of vegetable pureesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
Influence of deformation rate and degree of compression.pdf.jpg2002Influence of deformation rate and degree of compression on textural parameters of potato and apple tissues in texture profile analysisÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; López, M. E.artículo
openAccess2019Influence of dietary fibre on an in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentation. Modular uses of simgi®Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessinfluenstabil.pdf.jpg2019Influence of fiber addition on white sauces made with corn starch: Effect on their freezing/thawing stabilityHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessinfluemul.pdf.jpg2018Influence of interfacial mechanisms on the rheology of creaming emulsionsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Ridout, Michael J.; Wilde, Peter J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Influence of methylcellulose and silicon on structure and lipid digestibility of emulsions stabilized soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessgels-10-00033-v2.pdf.jpgene-2024Influence of the Oil Structuring System on Lipid Hydrolysis and Bioaccessibility of Healthy Fatty Acids and CurcuminCofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Garcimartín, Alba; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Pintado, Tatiana CSIC ORCID artículo
openAccessinflumicrocondit.pdf.jpg2017Influence of viscosity on human intestinal microbiota growth under simulated physiological conditionsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso