English   español  

Navegación por Autor rp09368

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 161 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessposterEFFOST17.pdf.jpg2017Carob by-products as sources of bioactive compounds for food formulationMiranda, J.; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Changes in nutritional and bioactive features of oat gluten free flours as affected by germination conditionsAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessChanges in protein profile.pdf.jpg2020Changes in protein profile, bioactive potential and enzymatic activities of gluten-free flours obtained from hulled and dehulled oat varieties as affected by germination conditionsAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
closedAccess15-ago-2009Changes in vitamin content of power enteral formulas as a consequence of storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccesscharacsyndrom.pdf.jpg2018Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndromeRico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chemical evaluation and sensory quality of sauerkrauts obtained by natural an induced fermentation at different NaCl levels from Brassica oleracea var. capitata cv. Bronco grown in Eastern Spain. Effect of storagePeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Chickpea flours as a high nutritional quality ingredient for healthy bakery innovationPeñas, Elena CSIC ORCID ; Agahi, Fohan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2023Clubs de lectura como estrategia para aumentar el conocimiento sobre nutrición entre la población general. Estudio pilotoLópez-Díaz, María Teresa; Romero, Irene CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez-Cilleros, David CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Combination of fermentation and enzymatic hydrolysis enhances the release of lentil bioactive compounds with potential protective effects against the metabolic syndromeBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscombinaloentil.pdf.jpg2018Combination of pH-controlled fermentation in mild acidic conditions and enzymatic hydrolysis by Savinase to improve metabolic health-promoting properties of lentilBautista-Expósito, Sara CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparative study of qualitative and quantative important components in Rooibos (Aspalathus Linearis), green and black teaSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC capítulo de libro
embargoedAccess2023Comparison of the nutritional value of minor- and pseudocereal crops to major crops and the barriers in their breeding for developing healthy grain.Peñas, Elena CSIC ORCID ; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Delipidating mechanism of action in 3T3-L1 mature adipocytes treated with a combination of carob pod and wakameMiranda, J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Lasa, Arrate; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Arana, M.; Peñas, Elena CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdeveloprice.pdf.jpg2019Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Development of a novel gluten-free fermented beverage from sprouted oat flourAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdevelopbio.pdf.jpg2021Development of antioxidant and nutritious lentil (Lens culinaris) flour using controlled optimized germination as a bioprocessRico, Daniel CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; García, María del Carmen; Rai, Dilip K.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccessPOSTER Pasta Moringa 34th EFFoST.pdf.jpg2020Development of healthy pasta products enriched with sprouted moringa flourCoello, Karin E.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cartea González, María Elena CSIC ORCID; Velasco Pazos, Pablo CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Differential gene expression by Lactobacillus plantarum WCFS1 in response to phenolic compounds reveals new genes involved in tannin degradationReverón, Inés CSIC; Jiménez, Natalia CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccessefectantinfla.pdf.jpg2018Efecto anti-inflamatorio de extractos de harina de algarroba y alga wakame in vitroPortillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Lasa, Arrate; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fernández-Quintela, Alfredo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso