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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Beneficios de las legumbres en el contexto de Dieta MediterráneaFrías, Juana CSIC ORCID ponencia
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2011Bioactive compounds, myrosinase activity and antioxidant capacity of white cabbages grown in different locations of SpainPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Bioavailability of phosphorus in raw and processed faba beans (Vicia faba)Fernandez, Mar; Aranda, Pilar CSIC ORCID ; López-Jurado, María; Urbano, Gloria; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sotomayor, Cristina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccess2007Biogenic amines and HL60 citotoxicity of alfalfa and fenugreek sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Perez-Romero, A.; Pilarski, R.; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Biological activity of α-galactoside preparations from Lupinus angustifolius L. and Pisum sativum L. seedsGulewicz, Piotr; Szymaniec, Stanisław; Bubak, Barbara; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, Krzysztofartículo
openAccessbioprodiges.pdf.jpg2021Bioprocessed wheat ingredients: Characterization, bioaccessibility of phenolic compounds, and bioactivity during in vitro digestionTomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Jiménez-Pulido, Iván J.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Ca and P bioavailability of processed lentils as affected by dietary fiber and phytic acid contentUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Fernandez, Mar; Moreu, Maria-Carmen; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessScienceDaily.pdf.jpg2008Can allergic reactions to soy be overcome through fermentation?Song, Young Soo; Mejia, E. de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC sitio web
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1992Changes in carbohydrates during germination of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extractionTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in inositol phosphates during ripening and germination of legume seedsHonke, Joanna; Troszynska, A.; Górecki, Ryszard; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Changes in nutritional and bioactive features of oat gluten free flours as affected by germination conditionsAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessChanges in protein profile.pdf.jpg2020Changes in protein profile, bioactive potential and enzymatic activities of gluten-free flours obtained from hulled and dehulled oat varieties as affected by germination conditionsAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Changes in quantities of inositol phosphates during maturation and germination of legume seedsHonke, Joanna; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Górecki, Ryszardartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in soluble carbohydrates and protein content during natural fermentation of lentilsFrías, Juana CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Villa, Rosa CSIC ORCID ; Hedley, Clifford L.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Changes in soluble carbohydrates during development of pea, faba bean and lupin seedsFrías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halina; Hedley, Clifford L.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Changes in the carbohydrate composition of legumes after soaking and cookingVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Valverde, Serafín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure processDoblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccess15-ago-2009Changes in vitamin content of power enteral formulas as a consequence of storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo