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openAccessacrilamidahogar.pdf.jpg2017Relevancia de la preparación de patatas fritas en hogares españoles en la exposición a acrilamidaMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P.; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessRisk_benefit_considerations_.pdf.jpg27-jun-2016Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flourMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessriskfood.pdf.jpg2023Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessFreezing kinetic parameters influence allergenic and infective (00000004).pdf.jpg2020RP-UHPLC–DAD-QTOF-MS as a powerful tool of oleuropein and ligstroside characterization in olive-leaf extract and their contribution to the improved performance of refined olive-pomace oil during heatingHammouda, Ibtissem Ben; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Sonda, Ammar; Skalicka-Wozniak, Krystyna; Bouaziz, Mohamedartículo
openAccessfoods-10-02906.pdf.jpg24-nov-2021Stability of bioactive compounds in olive-pomace oil at frying temperature and incorporation into fried foodsRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo