Mostrando resultados 47 a 66 de 168
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2021 | Bioaccesibilidad de la acrilamida en galletas y cereales de desayuno | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2023 | Bioaccesibilidad de la acrilamida en snacks fritos de patata y de otros vegetales | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2022 | Bioaccesibility of acrylamide in cereal and potato-based products. Study on isolated foods and combined meals | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Bioaccesibility of acrylamide in different food systems. A first approach to its in vivo availability | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Pérez-Burillo, Sergio; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Bioavailability evaluation of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheese through a combined model of in vitro digestion and Caco-2 cells | Paixão Teixeira, José Luan da; Azevedo Lima Pallone, Juliana; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 18-feb-2015 | Capacidad antiglicante de dos extractos de semillas de chía a través del atrapamiento de metilglioxal | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Characterization and application of a coating of starch extracted from avocado (Persea americana L. cv. Hass) seeds as an alternative to reduce acrylamide content in French fries | Vega-Castro, Oscar; Ramírez, R.; Blandón-Mena, L.; Contreras-Calderón, José; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Granda-Restrepo, D. | artículo |
openAccess | | 2023 | Clubs de lectura como estrategia para aumentar el conocimiento sobre nutrición entre la población general. Estudio piloto | López-Díaz, María Teresa; Romero, Irene CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez-Cilleros, David CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Consequences of dietary MRP consumption on P bioavailability in humans. Relationships with Ca and protein utilisation. | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2021 | Consumers' decisions on the selection of the end-point in a controlled potato frying process influence the exposure to acrylamide | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Consumption of highly processed foods: Effects on bioavailability and status of zinc and copper in adolescents | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 2019 | Contaminantes químicos de procesado: acrilamida y furano. Estrategias de mitigación en los alimentos | Mesías, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | Contenido de acrilamida en alimentos procesados comunmente consumidos por la población española. Influencia del ámbito de su preparación | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Contenido de acrilamida en bebidas de café. Influencia del método de preparación | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Contenido de acrilamida en cereales de desayuno. Evolución del mercado español de 2006 a 2018 | Sáez-Escudero, Laura CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2020 | Contenido de acrilamida en patatas fritas elaboradas en servicios de restauración | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Contenido de furosina e hidroximetilfurfural en cereales de desayuno. Evolución en productos comercializados en España entre 2006-2018 | Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Content and bioaccessibility of aluminium in duplicate diets from southern Spain | Cabrera-Vique, Carmen; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Contribución de la dieta mediterránea a la ingesta de potasio en adolescentes | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2021 | Controlando contaminantes en alimentos procesados | Mesías, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |