Mostrando resultados 1 a 20 de 168
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2008 | A Mediterranean dietary style improves calcium utilization in healthy male adolescents | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2018 | Aceite de orujo de oliva, ventajas en la fritura | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Acrilamida en alimentos. Una visión desde la investigación científica | Mesías, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2019 | Acrilamida en alimentos: una visión desde la investigación científica | Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2020 | Acrilamida en galletas comercializadas en España. Evolución del mercado desde 2007‐2019 | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 21-feb-2017 | Acrilamida: novedades sobre una sustancia en el punto de mira | Mesías, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2024 | Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis) | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Palenzuela, Cristina; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Acrylamide bioaccessibility in cereals, potatoes and chips. Effect of the food matrix and colonic fermentation | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2023 | Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fraction | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Acrylamide content in common Spanish culinary preparations and exposure from household, catering and industrial settings | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2019 | Acrylamide content in French fries prepared in food service establishments | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homes | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settings | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Acrylamide formation in roasted chia seeds | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2023 | Acrylamide in bakery products | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2015 | Acrylamide in Bakery Products | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2019 | Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019 | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 3-feb-2016 | Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machines | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jul-2015 | Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposure | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Acrylamide in French fries prepared at primary school canteens | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |