English   español  

Navegación por Autor rp09362

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 103 a 122 de 180 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresisDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess2019Formación de acrilamida en matrices alimentarias alternativas para la elaboración de snacks. Estrategias de mitigaciónDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessformatiproduc.pdf.jpg2022Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessformationproduction.pdf.jpg2020Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess19-sep-2023Glycation affects differently the main soybean Bowman-Birk isoinhibitors, IBB1 and IBBD2, altering their antiproliferative properties against colon cancer cellsClemente, Alfonso CSIC ORCID; Olías, Raquel CSIC ORCID; Becerra-Rodríguez, C.; Soliz-Rueda, Jorge; Moreno, Francisco Javier; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2019_Olias_OA.pdf.jpg1-sep-2019Glycation affects differently the main soybean Bowman-Birk isoinhibitors, IBB1 and IBBD2, altering their antiproliferative properties against HT29 colon cancer cellsOlías, Raquel CSIC ORCID ; Becerra-Rodríguez, C.; Soliz-Rueda, J.R.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006HMF uptake and transport from added culture medium and breakfast cereals in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-09-00247-v2.pdf.jpg24-feb-2020How far is the Spanish snack sector from meeting the acrylamide regulation 2017/2158?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Nouali, Aouatif; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hydroxymethylfurfural in commercial biscuits marketed in SpainDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessimpacthouse.pdf.jpg2020Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish householdsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess2021_09_AMPP_Marin.pdf.jpg16-sep-2021In vitro fermentation of novel enzymatically synthesized fruit-oligosaccharides by infant fecal microbiotaMarín-Manzano, M. Carmen CSIC; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Olías, Raquel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent miceDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Indicadores de la Reacción de Maillard en una dieta de consumo habitualDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of bread crust-derived Maillard reaction products on magnesium balance in ratsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of bread crust-derived Maillard reaction products on phosphorus balance in ratsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Alonso-Olalla, Rebeca CSIC; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Influence of heat treatment of casein in presence of reducing sugars on Zn solubility and Zn uptake by Caco-2 cells after in vitro digestionSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Valverde, A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccess2013Influence of Maillard products from bread crust on magnesium bioavailability in ratsRoncero, Isabel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess2022_02_PTS_Gonzalez.pdf.jpg2022Influencia del ámbito de preparación en el contenido de HMF y furfural en alimentos procesados comúnmente consumidos por la población españolaGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Influencia del consumo de productos de la reacción de Maillard con distinto grado de pardeamiento en la digestibilidad proteica de la dietaDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Influencia del proceso de extrusión para la fabricación de pellets sobre la digestibilidad mineral in vitroSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Nieto, Rosa; Aguilera Sánchez, José Fernando CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso