Mostrando resultados 103 a 122 de 180
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2005 | Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresis | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Formación de acrilamida en matrices alimentarias alternativas para la elaboración de snacks. Estrategias de mitigación | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela production | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2020 | Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela production | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 19-sep-2023 | Glycation affects differently the main soybean Bowman-Birk isoinhibitors, IBB1 and IBBD2, altering their antiproliferative properties against colon cancer cells | Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Olías, Raquel CSIC ORCID; Becerra-Rodríguez, C.; Soliz-Rueda, Jorge; Moreno, Francisco Javier; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-sep-2019 | Glycation affects differently the main soybean Bowman-Birk isoinhibitors, IBB1 and IBBD2, altering their antiproliferative properties against HT29 colon cancer cells | Olías, Raquel CSIC ORCID ; Becerra-Rodríguez, C.; Soliz-Rueda, J.R.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | HMF uptake and transport from added culture medium and breakfast cereals in Caco-2 cells | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 24-feb-2020 | How far is the Spanish snack sector from meeting the acrylamide regulation 2017/2158? | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Nouali, Aouatif; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Hydroxymethylfurfural in commercial biscuits marketed in Spain | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish households | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-sep-2021 | In vitro fermentation of novel enzymatically synthesized fruit-oligosaccharides by infant fecal microbiota | Marín-Manzano, M. Carmen CSIC; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Olías, Raquel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2011 | Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent mice | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Indicadores de la Reacción de Maillard en una dieta de consumo habitual | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Influence of bread crust-derived Maillard reaction products on magnesium balance in rats | Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Influence of bread crust-derived Maillard reaction products on phosphorus balance in rats | Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Alonso-Olalla, Rebeca CSIC; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of heat treatment of casein in presence of reducing sugars on Zn solubility and Zn uptake by Caco-2 cells after in vitro digestion | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Valverde, A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2013 | Influence of Maillard products from bread crust on magnesium bioavailability in rats | Roncero, Isabel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Influencia del ámbito de preparación en el contenido de HMF y furfural en alimentos procesados comúnmente consumidos por la población española | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Influencia del consumo de productos de la reacción de Maillard con distinto grado de pardeamiento en la digestibilidad proteica de la dieta | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Influencia del proceso de extrusión para la fabricación de pellets sobre la digestibilidad mineral in vitro | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Nieto, Rosa; Aguilera Sánchez, José Fernando CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |