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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | Impacto de diferentes tipos de fibra en la microbiota intestinal: una aproximación reológica, microbiológica y metabólica empleando el Simulador Gastrointestinal Dinámico simgi® | Tamargo, Alba ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2013 | Influence of alkali and temperature on glucomannan gels at high concentration | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Influence of dietary fibre on an in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentation. Modular uses of simgi® | Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Influence of fiber addition on white sauces made with corn starch: Effect on their freezing/thawing stability | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Influence of interfacial mechanisms on the rheology of creaming emulsions | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Ridout, Michael J.; Wilde, Peter J. | artículo |
closedAccess | | 2012 | Influence of measurement temperature on the rheological and microstructural properties of glucomannan gels with different thermal histories | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A. | artículo |
openAccess | | 2017 | Influence of viscosity on human intestinal microbiota growth under simulated physiological conditions | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Influence of viscosity on the growth of human gut microbiota | Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tasting | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tasting: Appendix A. Supplementary material | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2016 | New alternatives in seafood restructured products | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Obtaining a restructured seafood product from non- functional fish muscle by glucomannan addition: first steps | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
| | 16-feb-2024 | Olive Pomace Oil Structuring for the Development of Healthy Puff Pastry Laminating Fats: The Effect of Chilling Storage on the Quality of Baked Products | Álvarez, María Dolores; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Pasteurization and chilled storage of restructured fish muscle products based on glucomannan gelation | Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestion | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentation | Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 28-jul-2011 | Producto alimenticio a base de pescado y glucomanano, y procedimiento de obtención | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
closedAccess | | 2012 | Productos pesqueros reestructurados basados en gelificación en frío | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Propiedades reológicas y firmeza de lechugas sometidas a estreses hídrico y por baja temperatura | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Blanch Rojo, María CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; García, Gorka; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heating | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSIC | artículo |