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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2017 | A comparison of gluten wheat flour functionality versus gluten-free chickpea flour, and their mixtures, in the oscillatory, transient, and steady rheological properties of muffin batters | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2021 | Acute supplementation with grapes in obese subjects did not affect postprandial metabolism: a randomized, double-blind, crossover clinical trial | García-Díez, Esther CSIC ORCID; Cuesta‐Hervás, Marta CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Alonso‐Gordo, Óscar; García-Maldonado, Elena CSIC ORCID; Martínez-Suárez, Miriam CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | An objective and subjective characterization of the oral processing of six solid foods | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Paniagua, Jaime; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Applicability of High Hydrostatic Pressure (HHP) to develop a ready-to-eat chickpea flour purée or cream with high protein content | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Campos, Gema CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 11-may-2020 | Assessment of the miniature Kramer shear cell to measure both solid food and bolus mechanical properties and their interplay with oral processing behavior | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Paniagua, Jaime; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-oct-2018 | Association of plasma and urine viscosity with cardiometabolic risk factors and oxidative status. A pilot study in subjects with abdominal obesity | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Caracterización reológica de geles de yema de huevo de gallinas alimentadas con orujo de uva | Lázaro, I.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Arija, Ignacio CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Chamorro, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Characterisation of chickpea flour-based gluten-free batters and muffins with added biopolymers: rheological, physical and sensory properties | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés development | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 31-mar-2005 | Chemical structures of coprecipitated Fe-Ce mixed oxides | Pérez-Alonso, F. J.; López Granados, M.; Ojeda, M.; Terreros Ceballos, Pilar CSIC ; Rojas, S. ; Herranz, Tirma CSIC ; García Fierro, José Luis CSIC ORCID; Gracia, Mercedes CSIC ; Gancedo, J. R. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2023 | ¿Cómo mantener la calidad postcosecha de los arándanos? Papel de la aplicación de altos niveles de CO2 | Toledo-Guerrero, J. D.; Romero, Irene CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Comparative effect of high-pressure and pH on the viscoelastic characteristics of aqueous glucomannan dispersions | Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Comparative study of pH and high pressure treatment on the viscoelastic properties of glucomannan gels after long-term frozen storage | Tovar, C. A.; Piñeiro, Lorena; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinos | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidad | Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Corn starch and egg white enriched gluten-free chickpea flour batters: physical, functional and rheological properties | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Desarrollo y funcionalidad de margarinas saludables para masas de hojaldre formuladas con alto contenido de aceite de orujo de oliva | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Development and physico-chemical characterization of healthy puff pastry margarines made from olive-pomace oil | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Development of healthier puff pastries olive pomace oil-based margarines | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium content | Cando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |