English   español  

Browsing by Author rp09343

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 112 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Coordinación en el balance carbono/nitrógeno durante el proceso de maduraciónMaldonado, R.; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
openAccessCBF_DREB_Vazquez.pdf.jpg20-Sep-2017Deciphering the Role of CBF/DREB Transcription Factors and Dehydrins in Maintaining the Quality of Table Grapes cv. Autumn Royal Treated with High CO2 Levels and Stored at 0°CVázquez-Hernández, María  ; Romero, Irene  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
openAccess1997Defense responses in cherimoya fruit pretreated with high CO2 levelsMuñoz, Teresa; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Differential regulation of dehydrin expression and trehalose levels in Cardinal table grape skin by low temperature and high CO2Navarro, Sara ; Vázquez-Hernández, María  ; Rosales, Raquel ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  artículo
openAccessEfecto_de_altas_concentraciones.pdf.jpg2006Efecto de altas concentraciones de CO2 en la calidad de uva de mesa almacenada a bajas temperaturas y en la expresión de genes de la ruta de los fenilpropanoides.Romero, I.; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
openAccess2002Efecto de altas concentraciones de CO2 sobre el contenido de diferentes fracciones fenólicas en chirimoya durante la maduraciónAssis, Joston S.; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
openAccess1996Efecto de las bajas temperaturas de conservación sobre metabolismo de putrescina en chirimoyaEscribano, M. Isabel  ; Aguado, P.; Merodio, Carmen  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Efecto del pretratamiento con altas concentraciones de CO2 en el patrón de expresión de dehidrinas en la piel de uva de mesa cv. CardinalNavarro, Sara ; Vázquez-Hernández, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of CO2 treatment at 0 ºC storage on fructan levels in Cardinal table grape pulp.Blanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of high carbon dioxide concentration on PAL activity and phenolic contents in ripening cherimoya fruitAssis, Joston S.; Maldonado, Roberto; Muñoz, Teresa; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of high CO2 level on the titres of γ-aminobutyric acid, total polyamines and some pathogenesis-related proteins in cherimoya fruit stored at low temperatureMerodio, Carmen  ; Muñoz, M. T.; Cura, B del; Buitrago, D; Escribano, M. Isabel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of high CO2 pretreatment on quality, fungal decay and molecular regulation of stilbene phytoalexin biosynthesis in stored table grapesSánchez Ballesta, M. Teresa  ; Jiménez, J. B.; Romero, I.; Orea, J. M.; Maldonado, Roberto; Ureña, A. G.; Escribano, M. Isabel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of high CO2 levels on fermentation, peroxidation, and cellular water stress in Fragaria vesca stored at low temperature in conditions of unlimited O2.Blanch Rojo, María  ; Rosales, Raquel ; Mateos, Raquel  ; Pérez-Gago, María B.; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Effects of light and growth regulators on the reversibility of the senescence in attached leaves of barley.Escribano, M. Isabel  ; Legaz, María Estrellaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018El tratamiento con 20% de CO2 a bajas temperaturas regula la expresión de PRs de uva de mesa Autumn RoyalVázquez-Hernández, María  ; Romero, Irene  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elevadas concentraciones de CO2 regulan HSPs durante la conservación postcosecha de uva de mesa. Caracterización funcional de VviHSP18.1Romero, Irene  ; Casillas-Gonzalez, Ana Carlota; Carranza-Villalba, Sergio Javier; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  comunicación de congreso
openAccess2352924_A1.pdf.jpg24-Feb-2011Endoquitinasa ácida activa a bajas temperaturas, procedimiento de obtención y usosEscribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Goñi Ramos, Óscar solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Ethanolic metabolism in cherimoya fruit during storage at ambient and under high CO2 atmospheresMuñoz, M. T.; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Ethylene and polyamine synthesis in cherimoya fruit under high CO2 levels.Muñoz, María T.; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
openAccessevalucomple.pdf.jpg2018Evaluation of the effectiveness of weak oscillating magnetic fields during freezing carried out in systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam ; Careche, Mercedes ; Sánchez Alonso, Isabel ; Escribano, M. Isabel  ; Sanz Martínez, Pedro D. ; Otero, Laura póster de congreso