Mostrando resultados 90 a 109 de 151
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Limited ammonium assimilation in cherimoya fruit stored at chilling temperature. | Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Los segmentos K de la dehidrina DHN1a de uva de mesa son esenciales para conferir actividad crioprotectora, antifúngica y de protección frente a la deshidratación in vitro | Rosales, Raquel CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 13-jul-2016 | Low Temperature and Short-Term High-CO2 Treatment in Postharvest Storage of Table Grapes at Two Maturity Stages: Effects on Transcriptome Profiling | Rosales, Raquel CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Fernández-Caballero, Carlos CSIC; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Low temperature delays the induction of chitinase isoenzymes associated with antifungal activity in cherimoyas | Goñi Ramos, Óscar CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Maduración y Post-recolección de Frutos y Hortalizas | Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID | libro |
closedAccess | | 1998 | Magnetic Resonance imaging/a non-destructive approach to ripening state in fruits | Muñoz-Barrio, M.T.; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2004 | Malate metabolism and adaptation to chilling temperature storage by pretreatment with high CO2 levels in Annona cherimola fruit | Maldonado, Roberto; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Alique, Rafael CSIC; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1994 | Metabolic responses of fruits to controlled atmosphere storage | Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1993 | Modification in polyamine levels of cherimoya (Annona cherimola, Mill) fruits during the initial stage of storage at chilling temperature. | Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1993 | Modification of specific ripening proteins by low temperature storage of cherimoya (Annona cherimola, Mill.) fruits | Montero, L. M.; Zamorano, J. P.; Plaza, José L. de la; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Molecular analysis of rachis browning in table grapes during storage at 0 ºC: beneficial effect of pretreatments with high levels of Co2 | Rosales, Raquel CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Molecular analysis of the improvement in rachis quality by high CO2 levels in table grapes stored at low temperature | Rosales, Raquel CSIC; Fernández-Caballero, Carlos CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | NADP-malic enzyme and glutathione reductase contribute toglutathione regeneration in Fragaria vesca fruit treated withprotective high CO2concentrations | Blanch, Michel; Rosales, Raquel CSIC; Goya, Luis CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Phosphoenolpyruvate carboxylase from cherimoya fruit: Properties, kinetics and effects of high co2 | Muñoz, Teresa; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Physical and mechanical changes in cherimoya fruit tissues associated to chilling temperature. | Simão, J; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2000 | Poliaminas en la fisiología postrecolección: una clave en el proceso de maduración y mejora de la conservación de frutos. | Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | Postharvest high-CO2 treatments on the quality of soft fruit berries: An integrated transcriptomic, proteomic, and metabolomic approach | Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Potent cryoprotective activity of cold and CO2-regulated cherimoya (Annona cherimola) endochitinase | Goñi Ramos, Óscar CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1999 | Pretratamientos con altas concentraciones de CO2 regulan la síntesis de etileno y poliaminas durante la maduración y conservación a baja temperatura | Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Propiedades reológicas y firmeza de lechugas sometidas a estreses hídrico y por baja temperatura | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Blanch Rojo, María CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; García, Gorka; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |