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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The initial freezing temperature of foods at high pressureGuignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Thermal control simulation in high pressure treatment of foodsOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatmentsOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Tissue and cytoplasm vitrification in cryopreservation monitored by low temperature scanning electron microscopy (cryo-SEM)Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Vida Bajo Cero: Las Proteínas AnticongelantesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Vitrification of cryopreserved mint shoot tips as followed by cryo-sem and DSCSchneider, A.S.; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesswaterappro.pdf.jpg2018Water content of strychnos gerrardii determines vitrification in cryopreservation: Biophysical approachesSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Varghese, Boby; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Pammenter, Norman W.; Berjak, Patriciaartículo