English   español  

Navegación por Autor rp09341

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 46 a 65 de 70 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessMajor_Phenolics_in_Yerba_Mate_Extracts_(Ilex paraguariensis) and Their Contribution to the Total Antioxidant Capacity.pdf.jpg2013Major Phenolics in Yerba Mate Extracts (Ilex paraguariensis) and Their Contribution to the Total Antioxidant CapacityDeladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Reta, Mario; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Navarro, Alba S.; Martino, Mirian N.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Measurement of Cooling and Warming Rates in Vitrification-Based Plant Cryopreservation ProtocolsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Microstructure of frozen large fruitsSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Molecular mobility and concentration of plant cells intracellular compartments, as derived from ice crystal size measured on cryo-SEM micrographsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Condezo-Hoyos, Luis; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
openAccessWO2008090242A1.pdf.jpg31-jul-2008Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foodsSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrepatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Note. Behaviour of packaging materials during high pressure thawingFradin, J. E.; Le Bail, Alain; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
openAccessnovelCelluclast.pdf.jpg2021Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast®Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Obtaining homogeneously dispersed ice crystals by high pressure-shift-freezingSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Díaz, José Miguel; Elvira, Carlos de; Otero, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessPartially-gelatinised_ starches_by_high.pdf.jpg2008Partially-gelatinised starches by high hydrostatic pressure as oligoelement carriersFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas; Martino, Mirian N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Physical and mechanical changes in cherimoya fruit tissues associated to chilling temperature.Simão, J; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2023Physical, thermodynamic and microstructural characterization of chitosan-alginate mixed beads for cryopreservationSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Deladino, Lorena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Primeras jornadas internacionales de productos lácteos funcionales: Almidón parcialmente gelatinizado por alta presión como vehículo para la suplementación en oligoelementos de productos lácteos: cinc y magnesioMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Martino, Mirian N.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Procesado de alimentos a alta presión y baja temperaturaOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Procesado de alimentos a Alta Presión y baja temperatura¿Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
openAccessrapidFt.pdf.jpg2021Rapid and noninvasive tools to understand lipid role in seed storage: Dsc and Ft-IrMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Ixtaina, Vanesa Y.; Guidi, M. Guadalupe; Deladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Regulatory and physiological implications of phosphoenolpyruvate carboxylase from CO2-treated cherimoyas.Maldonado, R.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccess2007SAFE ICE: Low-temperature pressure processing of foods: Safety and quality aspects, process parameters and consumer acceptanceUrrutia, G.; Arabas, J.; Autio, K.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Some interrelated thermophysical properties of liquid water and ice. I. A user-friendly modeling review for food high-pressure processingOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The initial freezing temperature of foods at high pressureGuignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Thermal control simulation in high pressure treatment of foodsOtero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo