Mostrando resultados 46 a 65 de 70
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2013 | Major Phenolics in Yerba Mate Extracts (Ilex paraguariensis) and Their Contribution to the Total Antioxidant Capacity | Deladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Reta, Mario; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Navarro, Alba S.; Martino, Mirian N. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Measurement of Cooling and Warming Rates in Vitrification-Based Plant Cryopreservation Protocols | Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | Microstructure of frozen large fruits | Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Molecular mobility and concentration of plant cells intracellular compartments, as derived from ice crystal size measured on cryo-SEM micrographs | Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Condezo-Hoyos, Luis; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 31-jul-2008 | Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foods | Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | patente |
closedAccess | | 1998 | Note. Behaviour of packaging materials during high pressure thawing | Fradin, J. E.; Le Bail, Alain; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast® | Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Obtaining homogeneously dispersed ice crystals by high pressure-shift-freezing | Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Díaz, José Miguel; Elvira, Carlos de; Otero, Laura CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2008 | Partially-gelatinised starches by high hydrostatic pressure as oligoelement carriers | Fernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas; Martino, Mirian N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Physical and mechanical changes in cherimoya fruit tissues associated to chilling temperature. | Simão, J; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2023 | Physical, thermodynamic and microstructural characterization of chitosan-alginate mixed beads for cryopreservation | Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Deladino, Lorena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2006 | Primeras jornadas internacionales de productos lácteos funcionales: Almidón parcialmente gelatinizado por alta presión como vehículo para la suplementación en oligoelementos de productos lácteos: cinc y magnesio | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Martino, Mirian N.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Procesado de alimentos a alta presión y baja temperatura | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Procesado de alimentos a Alta Presión y baja temperatura¿ | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
openAccess | | 2021 | Rapid and noninvasive tools to understand lipid role in seed storage: Dsc and Ft-Ir | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Ixtaina, Vanesa Y.; Guidi, M. Guadalupe; Deladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2003 | Regulatory and physiological implications of phosphoenolpyruvate carboxylase from CO2-treated cherimoyas. | Maldonado, R.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | SAFE ICE: Low-temperature pressure processing of foods: Safety and quality aspects, process parameters and consumer acceptance | Urrutia, G.; Arabas, J.; Autio, K.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Some interrelated thermophysical properties of liquid water and ice. I. A user-friendly modeling review for food high-pressure processing | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | The initial freezing temperature of foods at high pressure | Guignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Thermal control simulation in high pressure treatment of foods | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID | artículo |