English   español  

Navegación por Autor rp08524

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 26 de 26 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Optimisation of a biotechnological procedure for selective fractionation of bioactive inositols in edible legume extractsRuiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Rodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
closedAccess2014Optimization of pressurized liquid extraction of inositols from pine nuts (Pinus pinea L.)Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Rodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Purification of lactulose derived-galactooligosaccharides from enzymatic reaction mixturesJulio-González, L. C. CSIC ORCID; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessfigsweetpotem.pdf.jpg2018Sweetness and sensory properties of commercial and novel oligosaccharides of prebiotic potentialRuiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Kolida, Sofía; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Methven, Lisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Use of ionic liquids in analytical sample preparation of organic compounds from food and environmental samplesRuiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessroomtemperatures.pdf.jpg2015Use of room temperature ionic liquids for the selective fractionation of bioactive ketoses from aldosesCarrero-Carralero, Cipriano CSIC ORCID; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo