Mostrando resultados 52 a 70 de 70
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2016 | Quantification of furosine and hydroxymethylfurfural in Spanish powdered infant formulas (IFs) | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Quantification of prebiotics in commercial infant formulas | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Relevamiento de actividad β-galactosidasa en propionibacterias lácteas para la síntesis de
oligosacáridos prebióticos a partir de lactosa (gos) y lactulosa (OsLu) | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabriela | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2016 | Screening of ß-galactosidase activity of Argentinian lactic acid bacteria for synthesis of prebiotic oligosaccharides from lactose (GOS) and lactulose (OsLu) | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabriela | comunicación de congreso |
openAccess | | 2015 | Síntesis e identificación de oligosacáridos derivados de lactosa y lactulosa a partir de permeado de suero de quesería | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Síntesis e identificación de oligosacáridos derivados de lactosa y lactulosa a partir de permeado de suero de quesería | Sabater, Carlos CSIC ORCID | tesis de maestría |
openAccess | | 28-ago-2022 | Structural properties of apple pomace and pectins derived therefrom influence its prebiotic potential and modulatory effects on key target commensal microbial populations | Calvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Riestra, Sabino; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Supplementary data Fecal microbiota cooperative metabolism of pectins derived from apple pomace: a functional metagenomic study | Calvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2023 | Supplementary Material Metabolic response of intestinal microbiota to guar gum consumption | Barber, Claudia; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Guarner, Francisco; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando | dataset |
openAccess | | 2022 | Supplementary Materials Arabinoxylan and Pectin Metabolism in Crohn’s Disease Microbiota: An In Silico Study | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Calvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2019 | Synthesis of prebiotic galactooligosaccharides from lactose and lactulose by dairy propionibacteria | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Fara, Agustina; Palacios, Jorge; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabriela | artículo |
closedAccess | | 2022 | Técnicas aplicadas al estudio de la microbiota | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2020 | The antibiotic vancomycin induces complexation and aggregation of gastrointestinal and submaxillary mucins | Dinu, Vlad; Lu, Yudong; Weston, Nicola; Lithgo, Ryan; Coupe, Hayley; Channell, Guy; Adams, Gary G.; Torcello Gómez, Amelia; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Mackie, Alan; Parmenter, Christopher; Fisk, Ian; Phillips-Jones, Mary K.; Harding, Stephen E. | artículo |
openAccess | | 2020 | Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisation | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Sabater, Víctor; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligosacáridos (POS) de pectinas de alcachofa | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligoscáridos (POS) de pectinas de alcachofa | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 8-nov-2022 | Utilización de glicosil-hidrolasas de Lactobacillus plantarum WCFS1 para la obtención de nuevos oligosacáridos pécticos (POS) a partir de pectina de alcachofa | López-Revenga, Paula; Muñoz-Albert, Berta; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, Javier CSIC ORCID; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 20-oct-2020 | Valorization of Vegetable Food Waste and By-Products Through Fermentation Processes | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2021 | Vegetable waste and by-products to feed a healthy gut microbiota: Current evidence, machine learning and computational tools to design novel microbiome-targeted foods | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Calvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID | artículo |