English   español  

Navegación por Autor rp08522

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 52 a 70 de 70 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessSpanishpowderedinfantformulas.pdf.jpg2016Quantification of furosine and hydroxymethylfurfural in Spanish powdered infant formulas (IFs)Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscommercialinfantformulas.pdf.jpg2016Quantification of prebiotics in commercial infant formulasSabater, Carlos CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Relevamiento de actividad β-galactosidasa en propionibacterias lácteas para la síntesis de oligosacáridos prebióticos a partir de lactosa (gos) y lactulosa (OsLu)Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Screening of ß-galactosidase activity of Argentinian lactic acid bacteria for synthesis of prebiotic oligosaccharides from lactose (GOS) and lactulose (OsLu)Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielacomunicación de congreso
openAccesspostersuero.pdf.jpg2015Síntesis e identificación de oligosacáridos derivados de lactosa y lactulosa a partir de permeado de suero de queseríaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSabaterTFMlactosalactulosa.pdf.jpg2015Síntesis e identificación de oligosacáridos derivados de lactosa y lactulosa a partir de permeado de suero de queseríaSabater, Carlos CSIC ORCID tesis de maestría
openAccessStructural properties of apple pomace and pectins derived therefrom.pdf.jpg28-ago-2022Structural properties of apple pomace and pectins derived therefrom influence its prebiotic potential and modulatory effects on key target commensal microbial populationsCalvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Riestra, Sabino; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2023Supplementary data Fecal microbiota cooperative metabolism of pectins derived from apple pomace: a functional metagenomic studyCalvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID dataset
openAccess2023Supplementary Material Metabolic response of intestinal microbiota to guar gum consumptionBarber, Claudia; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Guarner, Francisco; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Azpiroz, Fernandodataset
openAccess2022Supplementary Materials Arabinoxylan and Pectin Metabolism in Crohn’s Disease Microbiota: An In Silico StudySabater, Carlos CSIC ORCID ; Calvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCIDdataset
openAccessSabater, 2019; Synthesis of prebiotic galactooligosaccharides from lactose and lactulose by dairy propionibacteria.pdf.jpg2019Synthesis of prebiotic galactooligosaccharides from lactose and lactulose by dairy propionibacteriaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Fara, Agustina; Palacios, Jorge; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Técnicas aplicadas al estudio de la microbiotaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesstheantimucin.pdf.jpg2020The antibiotic vancomycin induces complexation and aggregation of gastrointestinal and submaxillary mucinsDinu, Vlad; Lu, Yudong; Weston, Nicola; Lithgo, Ryan; Coupe, Hayley; Channell, Guy; Adams, Gary G.; Torcello Gómez, Amelia; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Mackie, Alan; Parmenter, Christopher; Fisk, Ian; Phillips-Jones, Mary K.; Harding, Stephen E.artículo
openAccessSabater 2020; Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisation.pdf.jpg2020Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisationSabater, Carlos CSIC ORCID ; Sabater, Víctor; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessobtenpecto.pdf.jpg2017Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligosacáridos (POS) de pectinas de alcachofaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligoscáridos (POS) de pectinas de alcachofaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-nov-2022Utilización de glicosil-hidrolasas de Lactobacillus plantarum WCFS1 para la obtención de nuevos oligosacáridos pécticos (POS) a partir de pectina de alcachofaLópez-Revenga, Paula; Muñoz-Albert, Berta; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, Javier CSIC ORCID; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfmicb-11-581997.pdf.jpg20-oct-2020Valorization of Vegetable Food Waste and By-Products Through Fermentation ProcessesSabater, Carlos CSIC ORCID ; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCIDartículo
openAccessVegetable_waste.pdf.jpgdic-2021Vegetable waste and by-products to feed a healthy gut microbiota: Current evidence, machine learning and computational tools to design novel microbiome-targeted foodsSabater, Carlos CSIC ORCID ; Calvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID artículo