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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Cadmium exposure activates NADPH oxidase, renin–angiotensin system and cyclooxygenase 2 pathways in arteries, inducing hypertension and vascular damageGomes Pinheiro Júnior, José Eudes; Zambelli Moraes, Paola; Diaz Rodriguez, Marina; Ronacher Simões, Maylla; Cibin, Francielli; Pinton, Simone; Barbosa Junior, Fernando; Peçanha, Franck Maciel; Vassallo, Dalton Valentim ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Wiggers, Giulia Alessandraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Cardiovascular harmful effects of recommended daily doses (13 µg/kg/day), tolerable upper intake doses (0.14 mg/kg/day) and twice the tolerable doses (0.28 mg/kg/day) of CopperMartinuzo Filetti, Filipe; Reinholz Graftes Schereider, Ingridy; Wiggers, Giulia Alessandra; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Vassallo, Dalton Valentimartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2010Changes in arterial blood pressure after single oral administration of milk-casein-derived peptides in spontaneously hypertensive ratsMiguel, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Changes in arterial blood pressure in hypertensive rats caused by long-term intake of milk fermented by Enterococcus faecalis CECT 5728Miguel, Marta CSIC ORCID ; Muguerza, B.; Sánchez, E.; Delgado, M. A.; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccess2010Changes in Arterial Blood Pressure of a Soluble Cocoa Fiber Product in Spontaneously Hypertensive RatsSánchez, David CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Moulay, Leila; Muguerza, B.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Aleixandre, Amayaartículo
openAccesssynthetic_polyphenols_antioxidant_vasculoprotective.pdf.jpg25-ago-2020Characterization of novel synthetic polyphenols: validation of antioxidant and vasculoprotective activitiesPérez de Vega, M. Jesús CSIC ORCID; Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Pontes-Quero, Gloria María CSIC; González-Amor, María; Vázquez Lasa, Blanca; Sabater-Muñoz, Beatriz ; Briones, Ana M.; Aguilar, María Rosa CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; González-Muñiz, Rosario CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Chronic mercury at low doses impairs white adipose tissue plasticityRizzetti, Danize Aparecida; Corrales, Patricia; Piagette, Janaína Trindade; Uranga-Ocio, José Antonio; Medina-Gómez, Gema; Peçanha, Franck Maciel; Vassallo, Dalton Valentim ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Wiggers, Giulia Alessandraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Coffee capsules: implications in antioxidant activity, bioactive compounds, and aluminum contentIsac-Torrente, Luis; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-jul-2005Comparative study of egg white proteins from different species by chromatographic and electrophoretic methodsMiguel, Marta CSIC ORCID ; Manso, María A.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariosolicitud de patente
openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariopatente
openAccessES2682393T3.pdf.jpg20-sep-2018Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID traducción de patente
openAccessWO2017168024A1.pdf.jpg5-oct-2017Compounds with antioxidant activity and uses thereofGonzález-Muñiz, Rosario CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Pérez de Vega, M. Jesús CSIC ORCID; Balsera, Beatriz CSIC; Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessES2639762A1.pdf.jpg30-oct-2017Compuestos con actividad antioxidante y sus usosGonzález-Muñiz, Rosario CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Pérez de Vega, M. Jesús CSIC ORCID; Balsera, Beatriz CSIC; Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessES2639762B1.pdf.jpg30-oct-2017Compuestos con actividad antioxidante y sus usosGonzález-Muñiz, Rosario CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Pérez de Vega, M. Jesús CSIC ORCID; Balsera, Beatriz CSIC; Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCIDpatente
openAccess29-abr-2015El CSIC desarrolla 'snacks' saludables basados en el huevoMiguel, Marta CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSICvídeo
openAccess29-abr-2015CSIC develops healthy "snacks" from egg proteinsMiguel, Marta CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSICvídeo
openAccess24-ene-2013El CSIC revoluciona la cocina con la clara de huevo hidrolizadaMiguel, Marta CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSICvídeo
openAccess92_Lopez Martinez et al.., JGFS, 25, 100334, 2021.pdf.jpg2021Development of functional ice cream with egg white hydrolysatesLópez-Martínez, Manuel I. CSIC ORCID; Moreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessdietarats.pdf.jpg2022Dietary egg white hydrolysate prevents male reproductive dysfunction after long-term exposure to aluminum in ratsSilveira Martinez, Caroline; Uranga-Ocio, José Antonio; Peçanha, Franck Maciel; Vassallo, Dalton Valentim; Exley, Christopher; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Wiggers, Giulia Alessandraartículo