Mostrando resultados 18 a 37 de 100
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2006 | Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de soja | Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Campylobacter y su capacidad de formar biofilm como herramienta de prevalencia en la cadena alimentaria de la carne de pollo | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndrome | Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Combination of fermentation and enzymatic hydrolysis enhances the release of lentil bioactive compounds with potential protective effects against the metabolic syndrome | Bautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Combination of pH-controlled fermentation in mild acidic conditions and enzymatic hydrolysis by Savinase to improve metabolic health-promoting properties of lentil | Bautista-Expósito, Sara CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Componentes de la soja como ingredientes funcionales en lácteos | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 26-feb-2011 | Conceptual Study on Maillardized Dietary Fiber in Coffee | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | sep-2011 | Control of the Maillard reaction by ferulic acid | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
| | 29-feb-2024 | Correction: Villalva et al. Antioxidant, Anti-Inflammatory, and Antibacterial Properties of an Achillea millefolium L. Extract and Its Fractions Obtained by Supercritical Anti-Solvent Fractionation against Helicobacter pylori. Antioxidants 2022, 11, 1849 | Villalva, Marisol CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Alarcón-Cavero, Teresa; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Jaime, Laura CSIC ORCID ; Santoyo, Susana CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | El CSIC investiga las semillas de uva y las hojas de olivo por sus propiedades bioactivas frente a la bacteria H. pylori | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2023 | Destoxificación de ocratoxina A mediante enzimas bacterianas | Sánchez-Arroyo, Ana; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Mancheño, Jose M. CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Determinación del contenido de compuestos fenólicos totales y azúcares en extractos de hoja de olivo enriquecidos | Guerrero-Hurtado, Esperanza CSIC ORCID; Gutiérrez-Docio, Alba CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | Dietary gallic acid and anthocyanin cytotoxicity on human fibrosarcoma HT1080 cells. A study on the mode of action | Filipiak, K.; Hidalgo, María CSIC; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Fabre, Benjamín; Carbajo, Rodrigo J.; Pineda-Lucena, Antonio CSIC ORCID; Ramos, Ana; Pascual-Teresa, Beatriz de; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-may-2020 | Editorial for Special Issue “Natural alternatives against bacterial foodborne pathogens” | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Efecto del procesado tecnológico sobre la composición, calidad y bioactividad de la grasa del insecto comestible Hermetia illucens | Hurtado-Ribeira, Raúl CSIC ORCID; Martín Hernández, Diego CSIC ORCID; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Martín, Diana CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Efectos de la suplementación dietética con antocianos y xantofilas sobre el pigmento macular y la concentración sérica de mujeres postmenopáusicas | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 25-jul-2018 | Effect of Long-Term Xanthophyll and Anthocyanin Supplementation on Lutein and Zeaxanthin Serum Concentrations and Macular Pigment Optical Density in Postmenopausal Women | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Effects of a long-term dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls on serum metabolomic profile and macular pigment optical density in postmenopausal women | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Empleo de extractos de ciruela sometidos a diferentes procesos de secado como ingredientes para la mejora de la salud gastrointestinal | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Cuño Gallardo, Alba; Michalska-Ciechanowska, Anna; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Empleo de extractos de ciruela sometidos a diferentes procesos de secado como ingredientes para la mejora de la salud gastrointestinal | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Cuño Gallardo, Alba; Michalska-Ciechanowska, Anna; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | póster de congreso |