English   español  

Navegación por Autor rp08442

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 78 a 97 de 122 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2013La cepa probiótica humana L. Casei DN114 reduce la adherencia de C. jejuni LP1 a células epiteliales Caco-2Mingo, Elisa CSIC; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessFolleto Calidad y Seguridad Alimentaria.pdf.jpg2021Máster en Calidad y Seguridad AlimentariaMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID material didáctico
openAccessmatrixpowders.pdf.jpg2023Matrix changes driven by cultivar diversity, inulin addition and drying techniques - shaping the antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory properties of blueberry powdersBrzezowska, Jessica; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Łysiak, Grzegorz P.; Wojdyło, Aneta; Lech, Krzysztof; Michalska-Ciechanowska, Annaartículo
openAccessES2376206A1y.pdf.jpg12-mar-2012Mejora de la calidad de vinos de la variedad Albariño mediante crianza biológica anaerobia con la levadura ecotípica Saccharomyces cerevisae DSM 21378Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSICsolicitud de patente
openAccessES2330710A1-5.pdf.jpg14-dic-2009Method for obtaining wines made from the Albariño grape variety (and others) with a high aromatic content, using and ecotypic yeastCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; León Romero, Angela María CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDpatente
openAccessES2176061A1.pdf.jpg16-nov-2002Micro-organism of the Saccharomyces cerevisae species, CECT strain 1684, for use in raising foam in Cava wines and other sparkling wines.Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Barcenilla Moraleda, José María CSIC; Polo Sánchez, Carmenpatente
openAccessCulturadiscapacidad.pdf.jpg2011Microbiología y cultura científica para discapacitados intelectualesCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Microbiología y cultura científica para la tercera edad: visitas guiadas a empresas alimentariasCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016MLST y secuencia del gen flaA como herramientas moleculares en el tipado de C. coliPérez-Boto, David; García-Bravo, Angel; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmodulaenologi.pdf.jpg2020Modulación del proceso inflamatorio inducido por H. pylori en células gástricas empleando extractos de origen enológicoDomingo-Serrano, L. CSIC ORCID; Siles-Sánchez, María de las Nieves ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Alarcón, Teresa; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmodulatiextrac.pdf.jpg2020Modulation of antibacterial, antioxidant, and anti-Inflammatory properties by drying of Prunus domestica L. plum juice extractsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Modulation of inflammation and oxidative stress in Helicobacter pylori infection by bioactive compounds from food componentsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessmodulationlarvae.pdf.jpg2023Modulation of the lipolysis and subsequent antibacterial activity of the fat from black soldier fly (Hermetia illucens) by the combined selection of slaughtering, drying and defatting methods of the larvaeHurtado-Ribeira, Raúl CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID artículo
openAccessoct-2004Morphological Changes in Autolytic Wine Yeast during Aging in Two Model SystemsMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID artículo
openAccessnanoplatagastro.pdf.jpg2018Nanopartículas de plata en los ámbitos de la alimentación y clínico: aplicaciones antimicrobianas y simulación de su digestión gastrointestinalGil-Sánchez, Irene CSIC; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2190370_B1.pdf.jpg16-nov-2004Nuevas levaduras vínicas autolíticas termosensibles “Saccharomyces cerevisiae” y su método de obtenciónGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Obtención de extractos ricos en compuestos bioactivos a partir de Apium graveolens y estudio de sus actividades biológicasRodríguez-González, E.; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessolivecoli.pdf.jpg2023Olive leaf as a source of antibacterial compounds against antibiotic resistant strains of Campylobacter jejuni and Campylobacter coliSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Guerrero-Hurtado, Esperanza CSIC ORCID; Gutiérrez-Docio, Alba CSIC ORCID; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
openAccessolivechain.pdf.jpg2021Olive leaf extracts as a source of antibacterial compounds against Campylobacter spp. strains isolated from the chicken food chainSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Casado Salgado, Rodrigo; Villalva, Marisol CSIC ORCID ; Díaz, Soledad; Guerrero-Hurtado, Esperanza CSIC ORCID; Gutiérrez-Docio, Alba CSIC ORCID; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Olive mill waste water by-product as a putative source of antimicrobials against the food-borne pathogen CampylobacterSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Pinto-Bustillos, Manuel Alejandro; Vásquez-Ponce, Pablo; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso