Mostrando resultados 66 a 85 de 149
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Fermented dairy products | Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2012 | Fluorescent protein vectors for promoter analysis in lactic acid bacteria and Escherichia coli | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Fernández de Palencia, P. CSIC; Boden, Daniel; Wells, Jerry; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; López García, Paloma CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Formación de aroma en queso por bacterias lácticas. Principales rutas metabólicas | Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2002 | Formation of methional by Lactococcus lactis IFPL730 under cheese model conditions | Amárita, F.; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Taborda, Gonzalo; Soto-Yarritu, P. L.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Galactooligosaccharides derived from lactose and lactulose: Influence of structure on Lactobacillus, Streptococcus and Bifidobacterium growth | Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Ávila, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Heterologous production of methionine-γ-lyase from brevibacterium linens in lactococcus lactis and formation of volatile sulfur compounds | Hanniffy, Sean; Philo, Mark; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Gasson, M. J.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1999 | Hydrolysis of β-casein (193-209) fragment by whole cells and fractions of Lactobacillus casei and Lactococcus lactis | Parra, L.; Fernández de Palencia, P. CSIC; Casal, V.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Identification and characterization of glutamate dehydrogenase activity in wild Lactococcus lactis isolated from raw milk cheeses | Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Immunological activity and gut microbiota modulation of pectin from kiwano (Cucumis metuliferus) peels | Zhu, Minqian; Song, Ya; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Li, Enru; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Wang, Hong CSIC ORCID; Sun, Yuanming | artículo |
closedAccess | | 2021 | Impact of carrageenan-fed microbiota on intestinal epithelial permeability | Bellanco-Sevilla, Alicia CSIC; Gutiérrez, S.; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | presentación |
openAccess | | 2021 | Impacto de la microbiota alimentada con carragenano sobre la integridad epitelial | Bellanco-Sevilla, Alicia CSIC; Gutiérrez, S.; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2013 | Implementation of a dynamic in vitro gastrointestinal model (SIMGI) for studying the composition and /or metabolic activities of the human gut microbiota | Barroso, Elvira CSIC; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2013 | Inactivation of the panE gene in Lactococcus lactis enhances formation of cheese aroma compounds | Gómez de Cadiñanos, Luz P.; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Yvon, Mireille; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1994 | Inhibitory activity of lactic acid bacteria isolated from artisanal cheese | Casla, Dolores; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Interacción de la microbiota intestinal con edulcorantes bajos en calorías: Xilitol | Bellanco-Sevilla, Alicia CSIC; Celcar, S.; Aranda, C.; Sáez, E.; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Interacción flavan-3-oles, lactobacilos, células intestinales: efecto sobre la capacidad de adhesión y actividad antiproliferativa | Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Bustos, Irene CSIC; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2013 | Interactions between gut microbiota, food and the obese host | Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1989 | Keeping quality of vacuum-packed smoked sardine fillets: Microbiological aspects | Beltrán, Alfonso.; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Moral, A. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Key enzymes involved in methionine catabolism by cheese lactic acid bacteria | Hanniffy, Sean; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Laboratory simulators of the colon microbiome | Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |