English   español  

Navegación por Autor rp08391

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 138 a 157 de 200 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessMuñoz-Almagro 2020; Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane.pdf.jpg2020Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessalimentoprebioticocapitulo.pdf.jpg2010Obtención de ingredientes alimenticios de carácter prebióticoMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessseroproteinas.pdf.jpg2009Obtención de seroproteínas funcionales vía reacción de MaillardVillamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessOligosabioacCYTED.pdf.jpg2013Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de queseríaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood agingCarlavilla, Davinia; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessmanusohmic.pdf.jpg2021Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processingRíos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estelaartículo
openAccessoligosabioactivi.pdf.jpg2014Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessoptimisationconvectivdrying.pdf.jpg2013Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicatorsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesspreparapecto.pdf.jpg2017Optimización del proceso de extracción de pectina de capítulos de girasol mediante ácido nítricoMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Optimization of pectin extraction from sunflower heads using sodium citrate and nitric acid as extractansMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Pectin analysis by high-performance size-exclusion chromatography using evaporative light scattering detection (HP-SEC-ELSD)Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Muñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessRIdetection.pdf.jpg2018Pectin characterisation using size exclusion chromatography: A comparison of ELS and RI detectionMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesspectindisease.pdf.jpg2023Pectin from sunflower by-products obtained by ultrasound: Chemical characterization and in vivo evaluation of properties in inflammatory bowel diseaseMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Molina-Tijeras, Jose Alberto; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Vezza, Teresa; Sánchez-Milla, María; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Performance assessment by a response surface methodology of sliced carrots in a convective systemGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccesssicocherevi.pdf.jpg2019Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: A reviewRíos-Ríos, Karina L.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessCap10Prebioticos.pdf.jpg2016Prebióticos: definición, obtención y estructuraCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC capítulo de libro
openAccesspreparatiostrawberries.pdf.jpg2018Preparation of citrus pectin gels by power ultrasound and its application as an edible coating in strawberriesMuñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesselderly people.pdf.jpg2015Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly peopleMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzadaMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessES2331827A1-1.pdf.jpg15-ene-2010Procedimiento de elaboración de leches fermentadas con elevado contenido en oligosacáridos prebióticos, leche fermentada así obtenidaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID solicitud de patente