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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2020 | Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniques | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Obtención de ingredientes alimenticios de carácter prebiótico | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2009 | Obtención de seroproteínas funcionales vía reacción de Maillard | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de quesería | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2006 | Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood aging | Carlavilla, Davinia; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processing | Ríos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estela | artículo |
openAccess | | 2014 | Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividad | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicators | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Optimización del proceso de extracción de pectina de capítulos de girasol mediante ácido nítrico | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Optimization of pectin extraction from sunflower heads using sodium citrate and nitric acid as extractans | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2016 | Pectin analysis by high-performance size-exclusion chromatography using evaporative light scattering detection (HP-SEC-ELSD) | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Muñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Pectin characterisation using size exclusion chromatography: A comparison of ELS and RI detection | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Pectin from sunflower by-products obtained by ultrasound: Chemical characterization and in vivo evaluation of properties in inflammatory bowel disease | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Molina-Tijeras, Jose Alberto; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Vezza, Teresa; Sánchez-Milla, María; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Performance assessment by a response surface methodology of sliced carrots in a convective system | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: A review | Ríos-Ríos, Karina L.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Prebióticos: definición, obtención y estructura | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 2018 | Preparation of citrus pectin gels by power ultrasound and its application as an edible coating in strawberries | Muñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly people | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzada | Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 15-ene-2010 | Procedimiento de elaboración de leches fermentadas con elevado contenido en oligosacáridos prebióticos, leche fermentada así obtenida | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | solicitud de patente |