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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Lactulose, monosaccharides and undenatured serum protein contents in commercial UHT creams and their usefulness for thermal treatment assessmentCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Macrocystis pyrifera sulfated fucans oligosaccharides by hydrothermal microwave process: extraction and chemical and biological characterizationRodriguez Jasso, R. M.; Villamiel, Mar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessMaillard-type glycoconjugates.pdf.jpg2011Maillard-type glycoconjugates from dairy proteins inhibit adhesion of Escherichia coli to mucinLaparra, José Moisés CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCIDartículo
openAccess2018MALDI-TOF MS analysis of procyanidins derived from Vitis vinifera L. seeds disaggregated by ultrasoundMuñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessMECHANICAL AND VISCOELASTIC PROPERTIES OF YAM.pdf.jpg2010Mechanical properties and viscoelastic characteristics of two varieties of yam tubers (Dioscorea Alata)Alvis, Armando; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rada-Mendoza, Maiteartículo
openAccesscitrusapplepectin.pdf.jpg2017Modification of citrus and apple pectin by power ultrasound: Effects of acid and enzymatic treatmentMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Monosaccharides and myo-inositol in commercial milksTroyano, Esperanza CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Morphological, technological and nutritional properties of flours and starches from mashua (Tropaeolum tuberosum) and melloco (Ullucus tuberosus) cultivated in EcuadorPacheco, M. Teresa CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001N-acetyl-and N-glycolyl-neuraminic acid content in κ-casein macropeptidesMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022New understanding of pectin as an exceptional health-promoting agentVillamiel, Mar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessnewproper.pdf.jpg2022New valorization approach of Algerian dates (Phoenix dactylifera L.) by ultrasound pectin extraction: Physicochemical, techno-functional, antioxidant and antidiabetic propertiesDjaoud, Kahina; Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Madani, Khodir; Boulekbache-Makhlouf, Lila; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccess2008Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry winesVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Non-enzymatic browning evaluation during the storage of freeze-dried apple juiceRubio-Expósito, A.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Nutritional quality, antioxidant activity and antigenicity of thermally processed soy food stuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessMuñoz-Almagro 2020; Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane.pdf.jpg2020Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessalimentoprebioticocapitulo.pdf.jpg2010Obtención de ingredientes alimenticios de carácter prebióticoMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessseroproteinas.pdf.jpg2009Obtención de seroproteínas funcionales vía reacción de MaillardVillamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessOligosabioacCYTED.pdf.jpg2013Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de queseríaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood agingCarlavilla, Davinia; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessmanusohmic.pdf.jpg2021Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processingRíos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estelaartículo