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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessNormativa_Juárez_CapLib2010.pdf.jpg2010La normativa europea para la evaluación de las declaraciones nutricionales y propiedades saludables de los alimentosJuárez, Manuela CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessLácteos_Juárez_CapLib2013.pdf.jpg2013Lácteos y saludJuárez, Manuela CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-may-2012"Lácteos y Salud"Juárez, Manuela CSIC ORCID ponencia
openAccessLípidos bioactivos.pdf.jpg2014Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessLipidolacteobioact.pdf.jpg2010Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Lipolysis and proteolysis of Cabrales cheese during ripeningJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Los nutrientes de la leche en la salud cardiovascularJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manganese and zinc analysis in milk by microwave oven digestion and platform graphite furnace atomic absorption spectrometryFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-oct-1990Microbiological characteristics of artisanal hard goats cheeseFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Milk and dairy product consumption and cardiovascular diseases: An overview of systematic reviews and meta-analysesFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gil, Ángel; Martínez-Vizcaino, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Milk and dairy productsFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Milk and dairy productsFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gil, Ángelcapítulo de libro
closedAccess2010Milk fatty acid profile and dairy sheep performance in response to diet supplementation with sunflower oil plus incremental levels of marine algaeToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessupdatevisi.pdf.jpg2018Milk fatty acids and potential health benefits: An updated visionGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessToral et al_2009_FAO-CIHEAM 2009.pdf.jpgoct-2009Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2011Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Milk Production, Conjugated Linoleic Acid Content, and In Vitro Ruminal Fermentation in Response to High Levels of Soybean Oil in Dairy Ewe DietGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Mineral balance in milk heated using microwave energyFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccess24-sep-2002Mineral contents and distribution between the soluble and the micellar phases in Ca enriched UHT milksFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso