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openAccessAmorim et al. 20-6-2021 JFCA.pdf.jpg2021Lipid classification of fish oil omega-3 supplements by 1H NMR and multivariate analysisAmorim, Tatiane Lima; Granato, Álisson Silva; Oliveira Mendes, Thiago de; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Amarante, Giovanni Wilson; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Lipid composition of Brazilian chocolates and chocolate products with special emphasis on their fat origin and trans C18:1 Isomeric profileAmorim, Tatiane Lima; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2011Milk composition and fatty acid profile of residual and available milk from ewes fed with diets supplemented with different vegetable oilsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresaartículo
closedAccess2010Milk fatty acid profile and dairy sheep performance in response to diet supplementation with sunflower oil plus incremental levels of marine algaeToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessupdatevisi.pdf.jpg2018Milk fatty acids and potential health benefits: An updated visionGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccess2011Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
openAccessToral et al_2009_FAO-CIHEAM 2009.pdf.jpgoct-2009Milk production and fatty acid profile after three weeks of diet supplementation with sunflower oil and marine algae in dairy ewesToral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2008Milk Production, Conjugated Linoleic Acid Content, and In Vitro Ruminal Fermentation in Response to High Levels of Soybean Oil in Dairy Ewe DietGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Novel characterisation of minor α-linolenic acid isomers in linseed oil by gas chromatography and covalent adduct chemical ionisation tandem mass spectrometryGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessoddcompos.pdf.jpg2017Odd- and branched-chain fatty acids in goat milk as indicators of the diet compositionCívico, Alfonso; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessoddcharac.pdf.jpg2021Odd- and branched-chain fatty acids in lamb meat as potential indicators of fattening diet characteristicsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Requena Domenech, Francisco; Correro Rueda, Marta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessfoods-10-00077-v2.pdf.jpg3-ene-2021Odd- and branched-chain fatty acids in lamb meat as potential indicators of fattening diet characteristicsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Requena Domenech, Francisco; Correro Rueda, Marta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L.artículo
openAccessoptimizphase.pdf.jpg2017Optimization of milk odd and branched-chain fatty acids analysis by gas chromatography using an extremely polar stationary phaseGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Origen metabólico de trans-10 cis-15 18:2, un ácido graso detectado por GC con columnas capilares de extrema polaridad en grasa lácteaGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L.póster de congreso
openAccessmeatbolreview.pdf.jpg2020Origen metabólico y propiedades bioactivas de ácidos grasos ramificados e impares en leche de rumiantes. RevisiónGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessperfilmicro.pdf.jpg2021Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con harina de microalgasManso, Teresa; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con microalgas (schizochytrium sp.)Manso, Teresa; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessLWT2023_180_114705.pdf.jpg30-mar-2023Polysaccharide-based emulsion gels as fat replacers in Frankfurter sausages: Physicochemical, nutritional and sensorial evaluationFontes Candia, Cynthia CSIC ORCID; Martínez Sanz, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Verdú, Samuel; Grau, Raúl; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID artículo
openAccesspredicalibra.pdf.jpg2020Prediction of fatty acids in chocolates with an emphasis on C18:1 trans fatty acid positional isomers using ATR-FTIR associated with multivariate calibrationAmorim, Tatiane Lima; Mattos Duarte, Lucas; Leal de Oliveira, Marcone Augusto; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Quick changes in caprine milk PUFA after inclusion and suppression of linseed oil in the dietGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L.póster de congreso