Mostrando resultados 208 a 227 de 277
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Normalización y mejora de queso semiduro, tradicional y con reducido contenido en grasa, de leche de cabra | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L. | capítulo de libro |
openAccess | | 2021 | Nutrición para el desarrollo cognitivo e inmune: Beneficios de la membrana del glóbulo de grasa láctea (MFGM) | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2019 | Nutrición para el rendimiento cognitivo. Beneficios de la membrana de glóbulo de grasa de leche (MFGM) | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2019 | Nutrition for cognitive, health and LT performance. Benefits of feeding a Milk Fat Globule Membrane (MFGM) | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2019 | Nutritional and functional quality of different chia seeds according their lipid composition | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Nutritional aspects of lipid fraction in bacterial and mould artisanal ripened cheeses marketed in Asturias, Spain: free, esterified fatty acids and triacylglycerol profile | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 16-nov-2016 | Obtención de un complemento nutricional enriquecido en lípidos polares como potencial ingrediente bioactivo | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, Diana CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2016 | Obtención de un complemento nutricional enriquecido en lípidos polares como potencial ingrediente bioactivo | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Obtención de un extracto de aceite de chía enriquecido en fosfolípidos con potenciales beneficios para la salud | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | nov-2018 | Occurrence of lipid oxidation compounds in commercialised functional dairy products | García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Oil from the wild almond Amygdalus scoparia obtained by green processes. Comparative lipidomic profiling | Balvardi, Mohammad; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1991 | On-farm supplements for lactating manchega ewe's grazing sown irrigated pastures. Milk composition | Caballero, R.; Riopérez, Juan CSIC; Fernández, E.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Optimization of thermocalcic aggregation procedure for buttermilk polar lipid concentration | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Salvá-Rodríguez, Alejandro; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2015 | Oral absorption and disposition of alpha-Linolenic, rumenic and vaccenic acids after administration as a naturally enriched goat dairy fat to rats | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Ares, I.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Anadón, A.; Martínez, Maria A. | artículo |
openAccess | | 2013 | Oral absorption of rumenic, vacenic and alfa-linolenic acid after dietary intake of milk fat naturally enriched in pufa | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Martínez-Larrañaga, M. R. | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Papel de los lácteos en una alimentación saludable. Especial atención al contenido graso | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2018 | Papel esencial de la leche y los productos lácteos | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1996 | Partition of Main and Trace Minerals in Milk: Effect of Ultracentrifugation, Rennet Coagulation, and Dialysis on Soluble Phase Separation | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Pedobacter lusitanus sp. nov., isolated from sludge of a deactivated uranium mine | Covas, Cláudia; Caetano, Tânia; Cruz, Andreia; Santos, Tiago; Dias, Liliana; Klein, Guenter; Abdulmawjood, Amir; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Pimentel, Lígia L.; Gomes, Ana CSIC; Freitas, Ana Cristina; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Mendo Sónia | artículo |
openAccess | | 2021 | Perfil de ácidos grasos de leche materna donada durante el segundo año de lactancia y su asociación con la dieta | Keller, Kristin; Ureta-Velasco, Noelia; Escuder-Vieco, Diana; Megino-Tello, Javier CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Soriano-Ramos, María; García-Lara, Nadia Raquel; Núñez-Ramos, Raquel; Pallás-Alonso, Carmen Rosa | comunicación de congreso |