Mostrando resultados 10 a 21 de 21
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2013 | Impact of germination on starch, dietary fiber and physicochemical properties in non-conventional legumes | Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Cantera, Sara; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Impacto de la planificación sobre la fibra alimentaria y los fructooligosacáridos de harinas panificables | Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Casado, Natalia; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Rodríguez-Garayar, María CSIC; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2011 | Influence of dehydration process in Castellano chickpea: changes in bioactive carbohydrates and functional properties | Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Influencia de las altas presiones hidrostáticas sobre la pectinmetilesterasa en caqui 'rojo brillante' | Rodríguez-Garayar, María CSIC; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 26-sep-2019 | Nuevas levaduras e híbridos para la innovación enológica | García, Isabel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Esteban, Rosa CSIC ORCID ; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Occurrence of bioactive phenolic compounds in dietary fibre fractions from lentils and dark beans | Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Sarmento, T. R.; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Onion (Allium cepa L.) by-products as source of dietary fiber: physicochemical properties and effect on serum lipid levels in high-fat fed rats | Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; López-Andréu, Francisco J. CSIC; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Onion Products: Source of healthy compounds | Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; López-Andréu, Francisco J. CSIC; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | libro |
closedAccess | | 2011 | Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration process | Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Physicochemical properties and in vitro antidiabetic potential of fibre concentrates from onion by-products | Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | The impact of dehydration process on antinutrients and protein digestibility of some legume flours | Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Y.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Hernández, T.; Díaz, Soledad; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | The impact of pasteurisation and sterilisation on bioactive compounds of onion by-products | Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Mollá, Esperanza CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; López-Andréu, Francisco J. CSIC; Terry, Leon A.; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID | artículo |