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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Partial characterization of peroxidase and polyphenol oxidase activities in blackberry fruitsGonzález, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Partial characterization of polyphenol oxidase activity in raspberry fruitsGonzález, E. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Patters of peroxidase in ripening mango (Mangifera indica, L) fruitsMarín, M. Antonia; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Pentadiene production from potassium sorbate by osmotolerant yeastsCasas, E.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Valderrama, M. J.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Peinado, J. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Peroxidase and polyphenol oxidase in long-term frozen stored papaya slices. Differences among hermaphrodite and female fruits.Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Peroxidase and polyphenoloxidase activities in papaya fruit during post-harvest ripening and after freezing/thawingCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloriaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Pigment and colour stability of frozen kiwi-fruit slices during prolonged storageCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Marín, M. Antonia; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Pigment composition and color of frozen and canned kiwi fruit slicesCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Marín, M. Antoniaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Polyphenol Oxidase from Spanish Hermaphrodite and Female Papaya Fruits (Carica papaya Cv. Sunrise, Solo Group)Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Galeazzi, M.A.M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sgroppo, Sonia; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1998Preservation of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L., Cv Sunrise, Solo group) by freezing: Physical, physico-chemical and sensorial aspectsLobo, M. G.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Preservation of raspberry fruits by freezing: Physical, physico-chemical and sensory aspectsGonzález, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessPressurizedgreenliquid extractionPre.pdf.jpg2022Pressurized green liquid extraction of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii whole fruit: Process optimization and biological activities of green extractsGómez-López, Iván; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccess1-s2.0-S1466856422001515-mmc1_lrg.jpg.jpg2022Pressurized green liquid extraction of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii whole fruit: Process optimization and biological activities of green extracts. Fig. S1.Gómez-López, Iván; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID dataset
openAccess1-s2.0-S1466856422001515-mmc2_lrg.jpg.jpg2022Pressurized green liquid extraction of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii whole fruit: Process optimization and biological activities of green extracts. Fig. S2.Gómez-López, Iván; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID dataset
openAccess2022Pressurized green liquid extraction of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii whole fruit: Process optimization and biological activities of green extracts. Table S1.Gómez-López, Iván; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID dataset
openAccess2022Pressurized green liquid extraction of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii whole fruit: Process optimization and biological activities of green extracts. Table S2.Gómez-López, Iván; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID dataset
openAccess2032697_B1.pdf.jpg1-ene-1994Procedimiento de preparado de rodajas de berenjena frita con posterior congelaciónPréstamo, Guadalupe CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmen; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID patente
openAccess2154588_B1.pdf.jpg1-jun-2002Procedimiento para la obtención de zumo de cítricos estabilizados mediante alta presiónCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández Cimiano, Almudena; Ancos, Begoña de CSIC ORCID patente
closedAccessoct-2004Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo