English   español  

Navegación por Autor rp07682

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 118 a 137 de 165 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessmar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS301726[1].pdf.jpg2010Mejora de las características antioxidantes de papaya cortada mediante el procesado por altas presiones hidrostáticasCrespo, Inés; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002New procedure for the detection of lactic acid bacteria in vegetables producing antibacterial substancesGómez, Rosario CSIC ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Nutricional Quality of FruitsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2011Nutritional and health aspects of fresh-cut vegetablesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying methodPlaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2009Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric FieldsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2006Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2011Nutritional Characterization of Tomato JuicesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2012Nutritional Quality of FruitsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessfoods-12-02243.pdf.jpg1-jun-2023Oil-based double emulsion microcarriers for enhanced stability and bioaccessibility of betalains and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii green extractsParralejo-Sanz, Sara CSIC; Gómez-López, Iván; González-Álvarez, Erika; Montiel-Sánchez, Mara; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Onion bioactive compounds and health effectsRoldán-Marín, Eduvigis; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessmay-2009Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activityRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Partial characterization of peroxidase and polyphenol oxidase activities in blackberry fruitsGonzález, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Partial characterization of polyphenol oxidase activity in raspberry fruitsGonzález, E. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Patters of peroxidase in ripening mango (Mangifera indica, L) fruitsMarín, M. Antonia; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Pentadiene production from potassium sorbate by osmotolerant yeastsCasas, E.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Valderrama, M. J.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Peinado, J. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Peroxidase and polyphenol oxidase in long-term frozen stored papaya slices. Differences among hermaphrodite and female fruits.Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Peroxidase and polyphenoloxidase activities in papaya fruit during post-harvest ripening and after freezing/thawingCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloriaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Pigment and colour stability of frozen kiwi-fruit slices during prolonged storageCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Marín, M. Antonia; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo