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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Factores que intervienen en la pérdida de calidad organoléptica y nutricional de productos de la IV gamaCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza Gómez, Luis Manuel CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess22-abr-2009Fatty Acids, Sterols, and Antioxidant Activity in Minimally Processed Avocados during Refrigerated StoragePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Flavonoids in high-pressure processed citrus juicesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; González Peña, Diana CSIC; Colina Coca, Clara CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Food matrix affects quality and peroxidase activity of a functional fruit juice beverage treated by high-hydrostatic pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Food matrix and processing influence on carotenoid bioaccessibility and lipophilic antioxidant activity of fruit juice-based beveragesRodríguez-Roque, M. Janet; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olgaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Freezing of banana slices. Influence of maturity level an thermal treatment prior to freezingCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Marín, M. Antonia; Fuster Monescillo, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Freezing preservation of four Spanish kiwi fruit cultivars (Actinidia chinensis, Planch): chemical aspectsCano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Freezing preservation of four Spanish mango cultivars (Mangifera indica L.): chemical and biochemical aspectsMarín, M. Antonia; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Freezing Preservation of FruitsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Frozen storage effects on anthocyanins and volatile compounds of raspberry fruitAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessgreatindivi.pdf.jpg2022Greater bioavailability of xanthophylls compared to carotenes from orange juice (high-pressure processed, pulsed electric field treated, low-temperature pasteurised, and freshly squeezed) in a crossover study in healthy individualsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Blanco, Inmaculada; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021High hydrostatic pressure-assisted extraction of carotenoids from papaya (Carica papaya L. cv. Maradol) tissues using soybean and sunflower oil as potential green solventsLara-Abia, Sara CSIC ORCID; Gómez-Maqueo, Andrea; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997High pressure and temperature effects on enzyme inactivation in strawberry and orange productsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández, A.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High-Pressure and Temperature Effects on Enzyme Inactivation in Tomato PureeHernández, Almudena; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessjul-2003High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991HPLC separation of chlorophyll and carotenoid pigments of 4 kiwi fruit cultivarsCano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Hyaluronidase inhibiting activity and radical scavenging potential of flavonols in processed onionGonzález Peña, Diana CSIC; Colina Coca, Clara CSIC; Char, Cielo D.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2005Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacities of Commercial Mediterranean Vegetable Soups (Gazpachos)Pinilla, M. José; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS301724[1].pdf.jpg2010Identificación de los pigmentos betalaínicos de frutos de u (Myrtillocactus geometrizans) por HPLC-DAD-ESI-MSGuerrero-Chavez, Guillermo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Guzmán-Maldonado, H. Salvadorcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Impact of food matrix and processing on the in vitro bioaccessibility of vitamin C, phenolic compounds, and hydrophilic antioxidant activity from fruit juice-based beveragesRodríguez-Roque, M. Janet; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olgaartículo