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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. G.; Monreal, Marianneartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carotenoides en frutos de persimon (caqui). Efecto de las tecnologías de procesado en su composición y microestructuraTovar, E.; Esteban, R. R.; Quiles, Amparo; Cano, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Carotenoids: Considerations for their use in functional foods, nutraceuticals, nutricosmetics, supplements, botanicals, and novel foods in the context of sustainability, circular economy, and climate changeMeléndez-Martínez, Antonio J.; Böhm, Volker; Borge, Grethe Iren A.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Fikselová, Martina; Gruskiene, Ruta; Lavelli, Vera; Loizzo, Monica Rosa; Mandić, Anamarija I.; Mapelli-Brahm, Paula; Mišan, Aleksandra C.; Pintea, Adela; Sereikaite, Jolanta; Vargas-Murga, Liliana; Vlaisavljevic, Sanja S.; Vulic, Jelena J.; O'Brien, Noraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Changes in bioactive compounds and microstructure in persimmon (Diospyros kaki L.) treated by high hydrostatic pressures during cold storageGarcía-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Hernando, Isabel; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-ene-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Characterisation of 'starking' apple polyphenoloxidaseRocha, Ada; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Galeazzi, M.; Morais, Alcinaartículo
closedAccess1-jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Characterization and quantification of individual betalain and phenolic compounds in Mexican and Spanish prickly pear (Opuntia ficus-indica L. Mill) tissues: A comparative studyGarcía-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Gómez-Maqueo, Andrea; Guajardo-Flores, Daniel; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Characterization and the impact of in vitro simulated digestion on the stability and bioaccessibility of carotenoids and their esters in two Pouteria lucuma varietiesGómez-Maqueo, Andrea; Bandino, Elisa; Hormaza Urroz, José Ignacio CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of carotenoid profile of Spanish Sanguinos and Verdal prickly pear (Opuntia ficus-indica, spp.) tissuesCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Welti-Chanes, Jorgeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characterization of the antioxidant composition of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruitsPallauf, Kathrin CSIC ORCID; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccesscharacindustr.pdf.jpg2021Characterization, stability, and bioaccessibility of betalain and phenolic compounds from Opuntia stricta var. Dillenii fruits and products of their industrializationGómez-López, Iván; Lobo-Rodrigo, Gloria; Portillo, María P.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Combined high pressure/temperatura treatments to quality improvement of fruit-derived productsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández, A.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesscomposingredi.pdf.jpg2021Composition of Brazil nut (Bertholletia excels HBK), its beverage and by-products: A healthy food and potential source of ingredientsVasquez-Rojas, Wilson Valerio ; Martín, Diana CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessnov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Determination and persistence of imazalil in post-harvest-treated apples during cold storageCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, José L. de la; Muñoz Delgado, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Determination and persistence of several fungicides in postharvest-treated apples during their cold storageCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, José L. de la; Muñoz Delgado, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Differences among Spanish and Latin-American banana cultivars: Morphological, chemical and sensory characteristicsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Matallana, M. C.; Camarasa, M.; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Tabera, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Differentiation of raspberry varieties according to anthocyanin compositionAncos, Begoña de CSIC ORCID ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo