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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2021Biotechnology and Plant BreedingBarro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sánchez-Pérez, Raquel CSIC ORCID ; Crespo, José L. CSIC ORCID ; Fernández-Muñoz, Rafael; Igartua Arregui, Ernesto CSIC ORCID ; Lois, L. María CSIC ORCID; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Orzáez Calatayud, Diego; Prieto, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2014Candidate gene expression analysis of the genes located in the QTLAR3 in chickpea related with Ascochyta blight resistanceMadrid, Eva CSIC ORCID; Gil, Juan; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Millán, Teresa; Rubio, Josefapóster de congreso
openAccessnutrients-11-00220.pdf.jpg22-ene-2019Celiac Immunogenic Potential of α-Gliadin Epitope Variants from Triticum and Aegilops SpeciesRuiz-Carnicer, Ángela; Comino, Isabel; Segura, Verónica; Ozuna, Carmen V.; Moreno, María de Lourdes; López-Casado, Miguel Ángel; Torres, María Isabel; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sousa Martín, Carolinaartículo
openAccessJ Cereal Science-2014-354.pdf.jpgmay-2014Cereals for developing gluten-free products and analytical tools for gluten detectionRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Sousa Martín, Carolina; Mena, M. Carmenartículo
openAccess2011Characterization of a Collection of Brassica carinata Genotypes for in vitro Culture Response and Mode of Shoot RegenerationGil Humanes, Javier CSIC; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessceliac_disease_Gimenez.pdf.jpg2017Characterization of celiac disease related oat proteins: bases for the development of high quality oat varieties suitable for celiac patientsGiménez, María J. CSIC ORCID; Real, Ana; García-Molina, María D.; Sousa Martín, Carolina; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessCharacterization of Changes in Gluten Proteins.pdf.jpg27-feb-2017Characterization of Changes in Gluten Proteins in Low-Gliadin Transgenic Wheat Lines in Response to Application of Different Nitrogen RegimesGarcía-Molina, María D.; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2011Characterization of α/β- and γ-gliadins in commercial varieties and breeding lines of durum wheat using MALDI-TOF and A-PAGE gelsMarín, Santiago CSIC; Gil Humanes, Javier CSIC; Hernando, Alberto; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessgluten_fructan_breads.pdf.jpg10-jun-2022Comparative characterization of the gluten and fructan contents of breads from industrial and artisan bakeries: a study of food products in the Spanish marketMarín-Sanz, Miriam CSIC; Sánchez-León, Susana CSIC ORCID; León, Elena; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccess1471-2229-9-66.pdf.jpg29-may-2009Comparative genomic analysis and expression of the APETALA2-like genes from barley, wheat, and barley-wheat amphiploidsGil Humanes, Javier CSIC; Pistón, Fernando CSIC ORCID; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-ago-2017Comparative proteomic analysis of two transgenic low-gliadin wheat lines and non-transgenic wheat controlGarcía-Molina, María D.; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; Masci, Stefania; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessstudy_alpha-gliadin_Ozuna.pdf.jpgoct-2013Comparative study of the alpha-gliadin genes in diploid and polyploid genomes of wheatOzuna, Carmen CSIC ORCID; Giménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID póster de congreso
openAccessGut_Microbiota.pdf.jpg16-may-2022Consumption of Tritordeum Bread Reduces Immunogenic Gluten Intake without Altering the Gut MicrobiotaHaro, Carmen CSIC ORCID; Guzmán-López, María H. CSIC; Marín-Sanz, Miriam CSIC; Sánchez-León, Susana CSIC ORCID; Vaquero, Luis; Pastor, Jorge; Comino, Isabel; Sousa Martín, Carolina; Vivas, Santiago; Landa, Blanca B. CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessmay-2021Contenido de prolamina y peso del grano de líneas de trigo RNAi con bajo contenido en gluten bajo diferentes condiciones de temperatura y nitrógenoMarín-Sanz, Miriam CSIC; Giménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Savin, Roxanacomunicación de congreso
openAccessparametros_calidad_trigo_Garcia.pdf.jpgoct-2013Determinación de parámetros de calidad de variedades de trigo con muy bajo contenido en epítopos de celiaquía mediante NIRGarcía-Molina, María D.; García, J.; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015Diversification of the celiac disease α-gliadin complex in wheat: a 33-mer peptide with six overlapping epitopes, evolved following polyploidizationOzuna, Carmen CSIC ORCID; Lehisa, Julio C. M.; Giménez, María J. CSIC ORCID; Álvarez, Juan B.; Sousa Martín, Carolina; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessgut.2010.225268.full.pdf.jpg12-feb-2011Diversity in oat potential immunogenicity: basis for the selection of oat varieties with no toxicity in coeliac diseaseComino, Isabel; Real, Ana; Lorenzo, Laura de; Cornell, Hugh; López-Casado, Miguel Ángel; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Lorite, Pedro; Torres, María Isabel; Cebolla Ramírez, Ángel; Sousa Martín, Carolinaartículo
openAccessdown_regulating_gliadins_Piston.pdf.jpg13-sep-2011Down-Regulating γ-Gliadins in bread wheat leads to Non-Specific increases in other gluten proteins and has no major effect on dough gluten strengthPistón, Fernando CSIC ORCID; Gil Humanes, Javier CSIC; Rodríguez-Quijano, Marta; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccesssep-2012Efecto del silenciamiento de y-gliadinas sobre la calidad y la composición proteica en dos genotipos de trigo harineroPistón, Fernando CSIC ORCID; Gil Humanes, Javier CSIC; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID póster de congreso
openAccessceliac_patients_Garcia.PDF.jpg28-mar-2016Effective Identification of Low-Gliadin Wheat Lines by Near Infrared Spectroscopy (NIRS): Implications for the Development and Analysis of Foodstuffs Suitable for Celiac PatientsGarcía-Molina, María D.; García Olmo, Juan; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo