English   español  

Navegación por Autor rp06642

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 67 a 86 de 303 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdecipheringtract.pdf.jpg2023Deciphering the interactions between lipids and red wine polyphenols through the gastrointestinal tractTamargo, Alba ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Navarro del Hierro, Joaquín CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID ; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessDegradation of biogenic amines.pdf.jpg2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccesspotencial probiótico vino.pdf.jpg7-oct-2014Demuestran el potencial probiótico de las bacterias lácticas presentes en el vinoGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessdesarroconsumi.pdf.jpg2018Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidoresTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2011Determination of Microbial Phenolic Acids in Human Faeces by UPLC-ESI-TQ MSSánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2000Determination of whey protein to total protein ratio in UHT milk using fourth derivative spectroscopyMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Development and validation of a digitalised information system for the comprehensive assessment of dietary habits in population groups (integrALIMENTA)Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of an UPLC-ESI-TQ MS method for the accurate quantification of microbialderived phenolic acids in faecesSánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer studyTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-feb-2017La dieta mediterránea como uno de los factores asociados con la excreción de compuestos fenólicos en hecesGutiérrez-Díaz, Isabel CSIC ORCID CVN; Fernández-Navarro, Tania CSIC ORCID; Salazar, Nuria CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Andrés-Galiana, Juan de; Fernández Martínez, Juan Luis; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; González Solares, Soniapóster de congreso
openAccess2023Dietary polyphenol metabolite alters ca1 excitability and disengages corticohippocampal activities in anesthetized animalsMontero-Atalaya, Marta CSIC ORCID; Muñoz-Arnaiz, Ricardo; Makarova, Julia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Herreras, Óscar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
openAccessmay-2022digitalALIMENTA: Patrón de dieta digitalizadoGarcía Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patriciasoftware
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-nov-2023Do wine sulphites affect gut microbiota? An in vitro study of their digestion in the gastrointestinal tractRelaño de la Guía, Edgard; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dynamic gastrointestinal digestion of grape pomace extracts: Bioaccessible phenolic metabolites and impact on human gut microbiotaGil-Sánchez, Irene CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessefectingest.pdf.jpg2021Efecto de la ingesta combianada de alimentos en su digestibilidad, bioaccesibilida y efecto sobre la microbiota colónica. Co-digestión de vino tinto con azúcares, proteínas o lípidosTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Silva, Mariana CSIC; Navarro del Hierro, Joaquín CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2011Efecto del consumo moderado del vino sobre la microbiota de la cavidad bucalTabasco, Raquel CSIC; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID póster de congreso
openAccessarandanorojo.pdf.jpg2014Efecto inhibidor de metabolitos y compuestos fenólicos de extractos de arándano rojo frente a la adherencia de E. coli uropatógenaEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2015Efecto protector del vino en la salud digestivaMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo